Партнер рубрики Події

Тернопіль оплакує Героїв: на війні загинули Віталій Невінський, Володимир Данилишин та Олег Зубик

Тернопіль оплакує Героїв: на війні загинули Віталій Невінський, Володимир Данилишин та Олег Зубик
  • 23 грудня об 11 годині в Домі печалі на вулиці Микулинецькій відбудеться прощання з Героєм Віталієм Невінським. Про прощання з Володимиром Данилишиним та Олегом Зубиком повідомимо додатково.
  • У Віталія Невінського осиротів півторарічний синочок. Володимир Данилишин святкував свій 28 день народження у день повномасштабного вторгнення росії в Україну. Олег Зубик проживав у Тернополі, на вул. Вояків дивізії Галичина.  

Тернопіль оплакує своїх Героїв. Клята війна забрала життя ще трьох молодих захисників.

Про гірку втрату повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

— Важка звістка для нас усіх. Захищаючи Україну, на Донеччині загинув Невінський Віталій Ігорович, — повідомив Сергій Надал. — Пишаємось його мужністю і героїзмом. Співчуваємо рідним! Вічна пам’ять Герою!

Відео дня

Завтра, 23 грудня, об 11 годині в Домі печалі на вулиці Микулинецькій відбудеться прощання з Віталієм Невінським.

Невінський Віталій Ігорович народився 26 серпня 1996 року, на Гусятинщині. Закінчив Інститут сухопутних військ. Капітан, командир гірсько-штурмової роти ВЧ А 1556. Служив у лавах 28 Мукачівської бригади. Загинув 15 грудня під час відбиття штурмових дій поблизу н.п. Підгородне Донецької області. Одружений, з дружиною Тетяною виховував півторарічного синочка.

— Під час бойового завдання, захищаючи Україну від ворога, на Донеччині загинули тернополянин Данилишин Володимир Володимирович та  Зубик Олег Володимирович, — повідомив Сергій Надал. — Щиро співчуваємо рідним Героїв! Вічна пам’ять!

Данилишин Володимир Володимирович народився 24 лютого 1994 р. — у день його 28-річчя почалось повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Зубик Олег Володимирович народився 15 серпня 1984 р. на Бучаччині. Родина проживала у Тернополі, на вул. Вояків дивізії Галичина.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогих людиней. Вічная пам’ять, шана і слава вам, Герої…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (126)
  • Zenovia Kulakevych

    Вiчна пам'ять Героям.
  • Читач25

    Вічна пам‘ять і Царство небесне Героям!Щирі співчуття батькам ,родині.
  • Людмила Магдалина

    Вічна і світла пам'ять героям України!Щирі співчуття родині.
  • Ніна Акмаєва

    Царство небесне вічний спокій вам красені спочивайте з Богом Щирі співчуття рідним і низький уклін до землі 🙏🙏🙏🙏😢😢😢😢😢🇺🇦

keyboard_arrow_up