Партнер рубрики Події

Тернопіль увечері неймовірний! ФОТОРЕПОРТАЖ

Тернопіль увечері неймовірний! ФОТОРЕПОРТАЖ
  • Тернопіль готується до Нового року. Місто прикрасили вогниками та ялинками.
  • У центрі міста працює "Файне зимове містечко" із безліччю розваг для дітей та дорослих.
  • Журналістка "20 хвилин" прогулялась передсвятковим містом та підготувала фоторепортаж про те, чим живе Тернопіль напередодні Нового року. 

Увечері 29 грудня на Театральному Майдані багатолюдно. Тернополяни та гості міста фотографуються біля головної "новорічної красуні" міста та п'ють глінтвейн у зимовому містечку. 

Сніг, який випав кілька днів тому, таки створив казку в місті. 

Ось така фотозона із написом "2020" зібрала чимало людей. Вона розміщена навпроти ЦУМу. Щоправда, аби зробити фото, доведеться вистояти чималу чергу.  А у вас вже є світлина на цій локації? Залишайте відповідь у коментарях.

Відео дня

Особливу святкову ілюмінацію цього року  встановили і на вулиці Гетьмана Сагайдачного.

Для малюків у "Файному зимовому містечку" знайдеться чимало розваг.

- Ми із синочками дуже чекаємо Нового року. Це для нас справжнє свято, - каже тернополянка пані Марія. - Ми прийшли подивитись на ялинку. Цього року вона особливо гарна. Також тішить, що продумали розваги для діток. Їм тут справді цікаво. Найбільше тішить, що нарешті випав сніг.

 

У різдвяній шопці біля театру живуть овечки, які пробудуть тут всі свята. 

Також на Театральному майдані є ковзанка. Тарнополяни охоче пробують свої сили у катанні на ковзанах. 

Зовсім нещодавно запрацювала і гірка для сноу-тюбів. Як та за скільки на ній можна покататися, читайте у матеріалі за посиланням тут. 

Прикрасили до свята і фонтани неподалік пам'ятника Соломії Крушельницькій. Вони тепер виглядають, наче різдвяні букети.

Найпопулярніший атракціон у містечку - корабель. Щоправда, крики відчайдухів, які таки наважились покататись на ньому, чути далеко на межами "Театралки". 

Біля торгових будиночків також багатолюдно. Найбільші черги за глінтвейном та іншими гарячими напоями.

Ціна глінтвейну - від 30-ти гривень. Напій можна обрати до смаку з білого чи червоного вина. Є він і безалкогольний. 

Можна поласувати у "Файному зимовому містечку і шашликом. Його готують одразу перед вашими очима. Продають також бургери, хот-доги, овочі-гриль, заморські солодощі та ще багато смаколиків. Купити можна і наливку. Міцного алкоголю у містечку не продають. Щоправда, знаходяться люди, які приносять його із собою.

Нові будиночки цього року встановили на Проспекті Чорновола. Тут відвідувачів найбільше, адже придбаним можна поласувати за столиками, які є практично біля кожної торгової точки.

Магазини і кав'ярні в центрі також прикрасили вітрини до свята. Люди гріються кавою та проводять час з рідними та друзями.

А ви вже були цього року у "Файному зимовому містечку". Залишайте у коментарях своє фото ялинки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oksana Dovhalyuk

    Супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up