Партнер рубрики Події

"Таких пам'ятають все життя..." У Тернополі попрощалися з Русланом Муляром (оновлено)

"Таких пам'ятають все життя..." У Тернополі попрощалися з Русланом Муляром (оновлено)

Тисячі людей прийшли попрощатися із загиблим в ООС тернополянином - полковником СБУ Русланом Муляром.

Дім скорботи на Микулинецький не вміщав усіх бажаючих попрощатися з воїном. Нагадаємо, полковник СБУ Руслан Муляр загинув на Луганщині під час мінометного обстрілу, виконуючи бойове завдання. Священики відправили міжконфесійний молебень.

- Наші серця дуже бажають миру. І Руслан цього хотів. Він за це віддав життя, - сказав Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор. 

Відео дня

На похороні присутній голова СБУ Василь Грицак. Провести в останню путь свого побратима-полковника (звання отримав у травні 2018 р. – прим. авт) приїхали чимало побратимів.

- Він тижнів за два мав повернутись додому, в нього було дуже багато планів, - розповів один з побратимів. – Нещодавно внучатко народилось. У планах було звозити своїх близнюків-другокласників на море. Не встиг. Про таких, як він багато не говорять. Таких просто пам'ятають все життя. І ми, повірте, не забудемо…

«У пам’яті співробітників Управління та побратимів полковник Муляр Руслан Станіславович назавжди залишиться взірцем служіння Вітчизні, вірності військовій присязі, щирою, чесною людиною та надійним товаришем, - говорять його колеги. -Керівництво, особовий склад Управління висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким покійного».

Полковник МУЛЯР Руслан Станіславович народився 24 січня 1975 року у Тернополі.

Здобувши середню освіту, вступив на навчання до Тернопільської академії народного господарства, яку закінчив у 1997 році за спеціальністю «Облік і аудит». У цьому ж році був призваний до лав Збройних Сил України.

Військову службу в органах СБ України розпочав у березні 2001 року на посадах прапорщиків; у відділі  Центру спеціальних операцій  боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів з лютого
2003 року. У жовтні 2014 року був призначений командиром групи відділу ЦСО «А».

Військове звання полковник присвоєне у травні 2018 року.

За сумлінну та бездоганну службу в органах державної безпеки полковник Муляр Руслан Станіславович неодноразово нагороджувався правами керівництва Служби безпеки України та Управління, у томі числі медалями «За сумлінну службу» , медаллю Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України та медаллю «За службу Україні» правами Голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Одружений, разом із дружиною Ольгою Богданівною, 1972 р.н.  виховували трьох дітей: дочку Наталію, 1995 р.н., синів Олександра та Станіслава, 2007 р.н.   

З листопада 2014 року полковник Муляр Руслан Станіславович неодноразово відряджався в район проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, де проявляв зразкове виконання військової присяги.

Загинув 26 травня 2018 року при виконанні військового обов’язку.   

Вічна пам'ять і Царство Небесне... Спочивай з миром, Воїне

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марія Макар

    Вічна память  нашому герою !  Він залишиться  в наших серцях живим   !

    Шановні наші  Тернопільські чиновники  Вам нехватило сил чи мужності  щоб попрощастися на кладовищі  з нашим Героєм !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up