Партнер рубрики Події

Тернопіль прощається зі знаним поетом та культурним діячем Олексадром Смиком

Тернопіль прощається зі знаним поетом та культурним діячем Олексадром Смиком

Пішов з життя відомий тернополянин Олександр Смик – драматург, поет, журналіст, лауреат численних престижних премій, член різних національних спілок України.

Сумна звістка сколихнула Тернопіль 18 травня. На 64 році життя не стало пана Олександра. Ця звістка сколихнула місцевих, друзів та знайомих. Тернополяни пишуть слова співчуття у соціальних мережах.

Олександр Смик колекціонував картини. Він був надзвичайно продуктивним - видав 25 дисків і 20 книжок. Його трудова біографія досить строката: починав із посади лаборанта фізики й електротехніки, пізніше працював на будівництві, викладав в інституті, був екскурсоводом, помічником міністра, помічником нардепа, займався рекламним бізнесом. В свій час очолював управління культури Тернопільської міської ради.

Відео дня

Панахида розпочалась 19 травня о 18:00 в «Домі печалі» за адресою вул. Микулинецька, 27. Віддати шану зібрались десятки людей. Це близькі та знайомі, освітяни, культурні діячі, представники влади, артисти та просто люди, які були знайомі з Олександром Смиком. 

Світла пам’ять Олександру Івановичу Смику!

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття його рідним та близьким!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up