Тернопіль вітають товарознавець, тренер, громадський активіст та фехтувальниця

Тернопіль вітають товарознавець, тренер, громадський активіст та фехтувальниця

Де б ми не були, нам хочеться повертатися сюди – у своє рідне місто Тернопіль. Так приємно прогулятися улюбленою Валовою, Набережною, парками, помилуватися Ставом, фонтанами, замком, зустріти знайомі обличчя. Це місто, яке надихає, додає енергії та сили. З Днем народження Тернопіль вітають тернополяни різного віку та професій. Та всіх їх об’єднує одне – щира любов до свого міста.

Побільше сонячних днів

Павло Боровський – тренер
-    Тернопіль люблю за те,що тут живуть щирі та привітні люди.За чистоту на вуличках та прекрасні будівлі.Я обожнюю Тернопіль. Вітаю всіх Тернополян та гостей міста з днем його народження! Бажаю розвитку, позитиву та побільше сонячних днів у вашому житті!


 

Файне місто лише одне

Відео дня

Олена Кривицька, бронзова призерка чемпіонату світу-2017 з фехтування:
-    Вітаю усіх Тернополян з Днем нашого чудового міста! За останні роки Тернопіль розквів, з'явилося багато нових проектів, завдяки яким місто стало яскравішим та привабливішим! Чудово, що ця тенденція набирає обертів, і кожного разу я відкриваю для себе нові цікаві місця. Хочеться побажати, щоб Тернопіль залишався чистим, привітним, гостинним містом, відвідавши яке одного разу, хочеться повернутися сюди знову і знову! Недарма Файне місто в Україні -лише одне! Усім чудового настрою у цей святковий день! З Днем народження , Тернополе!

 

Тернопіль – як гоноровий юнак

Андрій Кір, голова ГО CityProject
-    Вже минуло майже півтисячі років з дня народження міста на Ставі. Файне, Те, чи Тернопіль...Якось і не повертається язик назвати його “старим дядьком”. Та й чому так його називати, бо ж Тернопіль — це не лише будинки, вулиці та площі. Це ми, люди, які тут були раніше, і які зараз живуть та творять його історію. Якщо так задуматися про характер, то Тернопіль — швидше як гоноровий юнак. Інколи він любить побути таким собі лінтюхом, але потім, коли виникає необхідність, він стає зразком самоорганізації, взаємодопомоги і реалізації своїх найамбітніших цілей. І не важливо, чи це організація досліджень, чианомальний снігопад, чи національно-визвольна боротьба! Йому все під силу, бо є ми — люди, які хоч і такі всі різні, та готові ставати пліч-о-пліч до спільної справи і нашого добробуту. Тому, 28 серпня — це не просто День міста, а справді наше з вами свято. Я бажаю нам завжди підтримувати в собі той юнацький запал, дбати про Тернопіль та працювати, щоб робити його ще кращим для нас та майбутнього!

 

Чистих узбіч, миру і злагоди

Юлія Синюгіна, товарознавець
-    Обожнюю Тернопіль. Місто,в якому я народилася та виросла, де народилися мої батьки. А ще тут мешкають прекрасні люди. Місто квітуче мальовниче та компактне, одним словом - європейське. Багато цікавих будівель та пам'яток архітектури. Місту перш за все хочу побажати чистих узбіч, миру та злагоди. Як на мене, то Тернопіль ідеальний, завдяки тому, що розвивається. А тернополянам в першу чергу хочу побажати атмосфери та нових ідей, щодо створення подальшого комфорту нашого Файного міста!
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up