Партнер рубрики Події

Тернопіль: влаштували для дітей свято з подарунками

Тернопіль: влаштували для дітей свято з подарунками
Із цікавими конкурсами, майстер-класами та різноманітними подарунками зустріли маленькі тернополяни початок осені. Таку забаву організували їм ТРЦ «Орнава» спільно із мережею магазинів «Сільпо» під час шкільного ярмарку 1-2 вересня.

Відео дня
>
 Тож, допоки батьки приглядались та купували шкільне приладдя, їхні дітки часу не гаяли – ставали учасниками конкурсів як творчих, так і спортивних, отримували подарунки. Основним завданням, кажуть організатори, було залучення дітей до активного живого спілкування, зацікавлення їх спортом, танцями, мистецтвом.

- Концертна програма розпочиналась о 15-й годині, - розповідає маркетолог торговельно-розважального центру Руслана Охоцька. – Так, виступили з концертними номерами дитячі колективи, дефілювали маленькі моделі, проводили майстер-класи танцювальні та спортивні клуби.

Відчути себе моделлю за словами пані Охоцької, могла кожна бажаюча дитинка. Для того батькам потрібно було просто заповнити анкету. Умови участі у дефіле організатори вивішували напередодні у магазинах.
- Якихось вікових обмежень не було, - продовжує пані Охоцька. – Як не було їх і під час проведення конкурсу караоке – співали як тринадцятирічні діти, так і чотирирічні дітлахи.

Окрім творчих конкурсів, проводили й творчі виставки. Таку зокрема робила під час ярмарку школа народних ремесел. Вони представили вироби із шкіри, глини, дерева.

- Якщо ж дитині більше подобаються спортивні заняття, аніж творчі, то і тут їм було чим зайнятись, - каже пані Охоцька. – Наприклад, пограти міні-футбол на спеціально встановленому майданчику, поскладати "п’ятнашки".

Закінчилось свято розіграшем призів. Для участі у ньому у ньому потрібно зробити покупку на передодні на суму від 99 грн. Розігрувались мобільні телефони та навушники. Ще одним подарунком для усіх бажаючих стали безкоштовні фото.

 - На майданчику перед «Орнавою» встановили спеціальний банер, - додає Руслана Охоцька. – Сфотографуватись біля нього міг кожен охочий. Залишивши контактні дані, тернополяни уже на наступний день могли забрати свої безкоштовні фото у «Сільпо».  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up