Партнер рубрики Події

Тернопіль закупив понад 3 тисячі комплектів зимової термобілизни для військових на фронт

Тернопіль закупив понад 3 тисячі комплектів зимової термобілизни для військових на фронт

У міській раді вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служить у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва.

Для наших захисників, які на передовій, з Тернополя передають комплекти зимової термобілизни. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«З настанням холодної пори року у військових з’являються  нові потреби. Для того, щоб забезпечити їх теплом, ми вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні, — розповідає міський голова Сергій Надал. — Перед покупкою цих комплектів ми отримали цілий ряд консультацій від фахівців, які займаються термобілизною та узгодили все з військовими. Термобілизну передадуть безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби наших тернополян. Відтак більшу частину комплектів буде відправлено через командирів».

Відео дня

У ті військові частини, де служить невелика кількість тернополян, їхні родичі зможуть звернутися в управління соціальної політики, за адресою вул. Миколи Лисенка, 8, та отримати цю термобілизну. Згодом зможуть відправити її або самостійно, або через центр «Допомоги армії від Тернополя».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про благодійні ярмарки в області, де збирали кошти на потреби наших захисників.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (60)
  • Nataliya Ganchar

    Боже бідаки як то вони втратились але хоч щось ліпше як ніц
  • Maria Ostapiv

    Ірина Райтер
  • Mariana Onuferko

    Лиш би до тих хто воює доїхала
  • Nadiia Vovk Vovk

    А скажіть ,чи Вам хтось догодив???ТА ДОБРЕ ,ЩО КУПИЛИ...КОМУСЬ ВСЕ ТАКИ З НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ПОПАДЕ...ДЯКУЮ...

keyboard_arrow_up