Партнер рубрики Події

Тернопільщина: масштабна пожежа на агропромисловому підприємстві (ФОТО)

Тернопільщина: масштабна пожежа на агропромисловому підприємстві (ФОТО)

На момент прибуття першого підрозділу вже відбулась розгерметизація та займання місткості з дизельним паливом. Знищено автомобіль "Нива", 2 трактори.

О 13:48 на пункт зв'язку 16 державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про горіння покриття ремонтної майстерні на території агропромислового підприємства в с. Вілія Шумського району.

Площа пожежі складає орієнтовно 700 м. кв. Пожежа виникла у майстерні, в якій знаходилися тюковочні преси для пресування брикетів для вирощування грибів, орієнтовно 1 тонна дизельного палива в місткостях. На момент прибуття першого підрозділу вже відбулась розгерметизація та займання місткості з дизельним паливом. Знищено автомобіль "Нива", 5 пресів, 2 трактори.

Відео дня

Станом на 15:10 пожежа локалізована. О 16.39 пожежу ліквідовано.

Всього до гасіння залучено 5 одиниць техніки та 21 чоловік особового складу.

Травмованих та загиблих на місці події не виявлено. Причини та матеріальні збитки встановлюються, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Читайте також: На "Алясці" пожежа у квартирі. Рятувальники працюють ще з ночі: фото з місця події
У Центрі в будівлі, де розташовані відомі ресторани, — пожежа
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Степан Мотурняк

    Страхова покриє.
  • Ганна Паращук

    А чи було там паливо, чи так як на трьох воєнних складах,
  • Валентина Вознюк

    ⁰0⁰її
  • Александр Москалюк

    шо згорить,то не згниє...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up