Тернопільщина попрощалася з трьома Героями, які служили в 44-й окремій артилерійській бригаді

Тернопільщина попрощалася з трьома Героями, які служили в 44-й окремій артилерійській бригаді

Імена Героїв назавжди залишаться в списках бригади.

—  Цього року, для нашої 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола страсна п’ятниця є Днем величезної жалоби і скорботи і за нашими воїнами-героями: сьогодні провели в останню путь 3-х наших захисників, які загинули смертю хоробрих, захищаючи рідну Україну на східних рубежах, — повідомила 22 квітня 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола.

Навічно у списках бригади залишаться імена наших Героїв – старший солдат ГЕРАСИМЕНКО Сергій Володимирович, старший солдат ГЕНИК Степан Миронович, солдат СІЧКАР Вадим Володимирович, йдеться у повідомленні.

Відео дня

Спіть спокійно, дорогі побратими.

Пам’ятаємо, не забудемо, не пробачимо…

Довідка

Вадим Січкар - військовослужбовець став на захист рідної землі з перших днів російського нападу. У 2015-2016 роках захищав Україну на сході. В складі однієї із бойових бригад виконував завдання за призначенням та давав гідну відсіч ворогу в зоні бойових дій.

Степан Геник - у 2014-му пішов захищати нашу Батьківщину в АТО. Він загинув під час обстрілу на адмінкордоні Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям.

Сергій Герасименко - військовий родом із Дніпропетровщини. З Тернопіллям доля його пов’язала через дружину, адже вона – уроджена с. Малів. Сім’я проживала у Теребовлі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up