Партнер рубрики Події

Тернопільська малеча випробувала власні сили в єдиноборствах

Тернопільська малеча випробувала власні сили в єдиноборствах
  • 15 липня відбувся спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. Пляжне самбо».
  • Учасниками спортивного заходу стали 30 дітей віком від 4 до 10 років.

У Тернополі змагання з пляжного самбо проводять втретє. Про це повідомляють на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

— Діти ознайомились в ігровій формі з цікавим видом єдиноборств. Учасників познайомили із правила та прийомами у пляжному самбо, згодом діти опанували практичні навики у супроводі тренерів секції самбо. Також організатори підготували для тернополян підготували ексклюзивні сувеніри з символікою самбо та смачні подарунки, — пишуть на сайті міськради.

Відео дня

Відомо, з юними тернополянами працювали професійні тренери «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. Юрія Горайського та Федерації дзюдо самбо Тернопілля – Віктор Гнатишин та Галина Серпович.

Довідка:

Пляжне самбо дуже цікаве. Для нього використовується пляжна зона відпочинку. Достатньо, щоб був пісок, аби можна було проводити такі змагання.

Це заняття для людей, які люблять спорт і мають бажання спробувати свої сили у чесних поєдинках. Достатньо однієї точної дії, щоб виграти змагання. За правилами пляжного самбо, поєдинки тривали по дві хвилини. 

Читайте також:

Чотири команди представлятимуть Тернопільщину на Всеукраїнських змаганнях з футболу

Тернопільська студентка лідирувала на чемпіонаті Європи з боротьби

Тернопільська спортсменка Єлизавета Ільєнко виборола срібну медаль в Берліні

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up