Тернопільська Рапунцель не стриглася ще з восьмого класу

Тернопільська Рапунцель не стриглася ще з восьмого класу
  • У 28-річної тернополянки Мар'яни Кравчук волосся має довжину майже 1,5 метра.
  • Жінка поділилася своїми секретам догляду за волоссям.

 

За нею оглядаються перехожі, чоловіки роблять компліменти, а дітки хочуть доторкнутися до її волосся. Мар'яна Кравчук не обрізала свого волосся більше 15-ти років, каже, що - це її родзинка. І справді жінка схожа на довгокосу героїню діснеївського мультфільма - принцесу Рапунцель. 


Зараз довжина її волосся – 1, 30 см. Мар'яна каже, що востаннє її стригли ще у восьмому класі, а відтоді вона ніколи кардинально не обрізала волосся. Лише підрізає кінці один раз в декілька місяців. 

Відео дня

Тернополянка одружена і має синочка, який дуже любить гратись з її косами. Жінка розповідає, що чоловік у захваті від її волосся. І ще навіть коли вони не були одружені, то він забороняв їй стригтися.

- Я дуже люблю своє волосся і не збираюсь його підрізати, - каже жінка. - Звісно, декілька раз мені хотілося його відрізати, та рука не піднімалася. 

Довговолоса красуня каже, що не робить нічого особливого, щоб волосся швидко росло. Доглядає за ним стандартно, - миє шампунем та користується маскою. 

На миття волосся йде багато часу, а через те, що його незручно мити у душі, жінці доводиться всю довжину мити під краном. Феном Мар'яна не користується, адже він пересушує волосся.

Довге волосся так само швидко забруднюється та масніє, як і коротке, тому мити його потрібно раз в три дні. 

- На одне миття використовую декілька жменьок шампуню і стільки ж маски, - каже Мар'яна. 


Зі своїм довжелезним волоссям жінка  робить такі ж зачіски, як і всі. У будні вона заплітає косу або скручує волосся в пучок – так найзручніше.

- Буває і розпускаю коси – але це незручно, бо влітку спекотно, а взимку заважає верхній одяг, - каже вона.

Довгі коси були і у бабусі та мамм Мар'яни. Каже, що це, напевне, спадкове. Ще один з головних сектретів такого довгого волосся тернополянки - це те, що кінці їй підрівнює - мама. 

- Від рук мами волосся дуже швидко росте, - розповідає жінка.
Мар'яна каже, що на її волосся завжди всі реагують, дивуються та роблять компліменти.

- Знайомі вже звикли, - каже вона. - А ті, хто вперше бачать мене, оглядаються. Часто пенсіонерки підходять і розповідають, що у них колись також було таке волосся. Чоловіки роблять компліменти, а дітки викрикують : " Ой, яке волосся!"

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Гарно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up