Тернопільська волонтерка Алла Чонгар вийшла заміж і встановила рекорд (ВІДЕО)


Тернопільська волонтерка Алла Чонгар вийшла заміж і встановила рекорд (ВІДЕО)
  • Тернопільська волонтерка встановила рекорд України із найшвидшої організації весілля у суботу, 6 травня. В "Книзі рекордів України" зазначено, що це наймасовіше весілля України, організоване в найкоротший строк.
  • Підготовка до свята тривала 6 днів.
  • Привітати молодят прийшли 700 людей.

- У мене шок, - каже Алла. - Бо коли ми дізналися, що почалася підготовка до весілля і це за 6 днів, не могли повірити. Сюди з`їхалися наші побратими, а є і люди, які просто чули про нас. У мене дуже змішані відчуття. Весілля триватиме до понеділка. Я ще досі не вірю, що вийшла заміж.

Подруга новоспеченої сім`ї розповіла, що заявку на рекорд вони зробили швидше. А сертифікат про встановлений рекорд уже видали. 

Відео дня

- Це вийшло дуже спонтанно, - каже жінка. - Молоді навіть не знали, що для них роблять весілля. Вони планували просто розписатися. Але міська мерія дозволила на 4 дні взяти в оренду "Козацький острів". Тому це свято не тільки для молодят, а і для їх побратимів із фронту. Наречений Володимир поранений і уже півтора року лікується. Нині він щасливий. Алла - відома тернопільська волонтерка, величезної душі людина. Це для неї, напевно, найщасливіший день у її житті.

Студенти тернопільського ВПТУ ресторанного сервісу і торгівлі люб`язно погодилися надати свої послуги для весілля. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • свєта!

    і питання до 20 хвилин. Якщо ви пишете, про цю людиську, то чому у неї комент не взяли? чому не запитали, як вона може таке робити, коли війна йде? їй ж краще усіх знати
  • Анонім

    Ще треба перевірити чи учні добровільно погодилися обслуговувати цю волонтершу .Нехай прокуратура перевірить чого це до цього дійства залучалися учні училищ .
  • Natalia Kindratskaya

    Дякую за ваші коментарі. Негативні коментарі від "засекречених " осіб не сприймаю серйозно. Це як гавкати з-за паркану на когось, ти типу і гавкаєш і ніхто не бачить хто ти. Дякую всім. )))

    Анонім reply Natalia Kindratskaya

    Якщо почнуть перевірку то на зоні пси будуть добре гавкати .
  • Герасимчук Ростислав

    На наступний день після того весілля прибирати сміття зігнали дітей зі школи. Це нормально по вашому?

    Natalia Kindratskaya reply Герасимчук Ростислав

    Як організатор цього весілля можу подякувати учням училищ за їх допомогу та викладачам за вмілу організацію. Кожна людина, яка була причетна до цієї події робила свій якийсь посильний вклад. З шкіл не було дітей, тільки професійні училища, а для них це було гарне випробування на професійну пригодність і вони пройшли її з честю.

    свєта! reply Natalia Kindratskaya

    а у вас совість дозволила взагалі взятись за цю "волонтерку"??? хай у неї совісті немає, а у вас вона, то де поділась? ця ж людина ніби допомагає воїнам, а сама так гучно на всю країну гуляє. Ви знаєте, що вона шахрайка? ви знаєте скількох людей вона кинула?

    Валерія Кононська reply свєта!

    Як вам язик повертається? казати що вона "ШАХРАЙКА"

    Анонім reply Natalia Kindratskaya

    А те ,що це якось рабством відчувається ,і зловживання становищем у власних цілях це як розцінюється .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up