Партнер рубрики Події

Тернопільське "сонячне дерево" обіцяють полагодити до вечора середи

Тернопільське "сонячне дерево" обіцяють полагодити до вечора середи

Кожен ремонт, під час якого доводиться змінити кабелі та роз’єми, обходиться фірмі, яка встановила solar tree, в 1 000 грн, однак лагодити його обіцяють постійно. 

"Сонячне дерево" стоїть в Центрі ще навіть не місяць, а вже доводиться його ремонтувати - вандали повідривали чи не всі кабелі. Не допомогло навіть відеоспостереження, яке встановили на об’єкті.

У міській раді лише розводять руками - не можуть пояснити, нащо люди таке роблять, адже проект був, щоб місто стало зручнішим та більш привабливим і для туристів, і для самих його  жителів. Крім того такі "дерева" планують і надалі розміщувати на вулицях та в парках міста.

Володимир Яремчук, директор "Світло Центру" каже, що оскільки вони встановили "сонячне дерево", то й ремонтувати його будуть за власний кошт, адже без відновлених роз’ємів в ньому немає жодного змісту.

Відео дня

 - Кожен такий ремонт обходиться фірмі в 1000 грн, - каже пан Володимир. - Цього разу обіцяємо завершити всі роботи до вечора. Однак сподіваємось, що до людей з часом дійде, що це робили для них, і ламати об’єкт не потрібно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Потрібно встановити тільки ЮЗБі  гнізда,  щоб кабелів не було, тоді не буде що обривати.
  • Анонім

    Як це по - українськи. "Європейці" ми тільки територіально, але ж ні як не за діями і вчинками. Хочемо жити як в Європі, то мусимо спершу самі змінитися, а потім міняти владу.

    Анонім reply Анонім

    Ви задовбали своєю "європою"! Я не хочу жити "в Європі"! Я хочу жити в нормальній Україні!

    Анонім reply Анонім

    Ви вже живете в Європі. Практично в самому центрі Європи. І під словом "європейці", тут мається на увазі їх рівень життя.
  • Анонім

    Народ  в нас -бидло., краде , ламає , рве і тащить до дому.

    Anonymous reply Анонім

    на мою думку треба зробити не кабелі, а на панелі врізати роз"єми. хто хоче зарядити, то зі своїм кабелем
  • Анонім

    А на фіґа було це "дерево" робити? Ідея ідіотська апріорі

    Piter Savka reply Анонім

    Це краще було робити десь в приміщенні а не на відкритому повітрі. Наприклад сидиш і пєш пиво, а телефон заряджається.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Великодні ярмарки в Тернополі: що та за скільки продають. Перевірили журналісти «20 хвилин»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up