Чому на Театралці зібралися байкери та задля чого вони проїдуть понад 3 тис км

Чому на Театралці зібралися байкери та задля чого вони проїдуть понад 3 тис км
  • Всеукраїнський мотопробіг об'єднав байкерів із всієї України із національними прапорами та прапором кримсько-татарського народу.
  • 17 липня до пробігу приєднались і Тернопільські байкери. Колоною вони проїхали містом до Театрального майдану. 
  • Разом із мотоциклістами участь у пробігу взяла і журналістка "20 хвилин". 

Стартував пробіг 16 липня в Ужгороді. Тернопільські байкери зустріли колег на межі Тернопільської області. Колоною у супроводі поліцейських та медиків вони проїхали Тернополем до Театрального майдану. 

Відео дня

Координатор пробігу в Тернопільській області Андрій Довгалюк каже, що такі акції потрібні Україні зараз, як ніколи. 

- Це пробіг Єдності. Ми за єдність нашої держави. Гріх було не підтримати, - каже байкер. - Такі речі потрібно проводити частіше, щоб звернути увагу людей на те, що ми тримаємось разом. Ми зустріли наших байкерів на кордоні з Рівненською областю і проведемо до кордону з Хмельницькою. Емоції важко передати словами, але ми показали, що українці єдині.

Тернополяни з захватом спілкувались із байкерами та фотографувались із мотоциклами. Христина Мороко розповідає, що сама - байкерка. Пробіг у Тернополі організовує її син. 

- Мене називають Мама-Анархія, - каже з посмішкою тернополянка. - У мене сім'я байкерів. Тут є і моя невістка. Це дуже важливо організовувати такі акції і показувати, що українці єдині. 

Разом із мотоциклістами з інших районів до Терополя приїхав Володимир Кобилинський із Овруча Житомирської області. Від початку пробігу чоловік проїхав вже майже тисячу кілометрів. 

- На байку я катаюсь ще змалку, - каже чоловік. - Присвятив цьому своє життя. Ми сьогодні хочемо показати, що Крим - це Україна. Був і буде завжди. З Тернополя ми їдемо на Хмельницький, далі - Вінниця, Бердичів, Київ, Суми, Харків. Маріуполь. Будемо заїжджати в Донецьк, Слов'янськ, Краматорськ. Всього маємо проїхати 31 місто. 

На Театральному майдані байкери зробили написи на прапорі. Далі ж вони разом із прапорами відправляться у напрямку Хмельницького. 

Загальна протяжність мотопробігу становитиме 3 310 км.. Фініш – 23 липня в Одесі, далі відбудеться передача прапора. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • ВолодяУкраїна!!!

    це для вас!!!  Chris Rea - Road to Hell https://www.youtube.com/watch?v=0SZbJpbVRzo

  • ВолодяУкраїна!!!

    що я прочитав Древляни оце так ненька Слава Україні Героям України Вічна Слава!!!!
  • ВолодяУкраїна!!!

    круті пацани =))

    Остап Штахета reply ВолодяУкраїна!!!

    Аби не ватники.
  • ВолодяУкраїна!!!

    Ласкаво просимо !!! гарна традиція!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up