Тернопільські моделі про закулісся підготовки до фіналу «Міс Україна». Чого чекати від красунь?

Тернопільські моделі про закулісся підготовки до фіналу «Міс Україна». Чого чекати від красунь?
  • Уже невдовзі Україна побачить головну красуню року. Фінал конкурсу «Міс Україна-2021» відбудеться 21 жовтня. 
  • Аж дві тернополянки Софія Старжинська та Марта Резніченко мають шанс отримати це звання за підсумками фіналу. Ми поспілкувались із дівчатами та розповідаємо, як ви можете підтримати їх. 

Про те що Марта Резніченко  поїде на кастинги «Міс Україна 2021» було відомо вже після того, як вона здобула титул «Міс Тернопіль 2021». 

Інтерв’ю з Мартою Резніченко в матеріаліТернополянка пройшла до фіналу конкурсу краси «Міс Україна-2021». І розказала нам, як це було 

Відео дня

А от про те, що дівчина не сама представлятиме Тернопіль на конкурсі ми дізнались дещо згодом. Відбір до ТОП-25 найкрасивіших дівчат України пройшла також Софія Старжинська

Про дівчинку ми розповіли в публікації: На що готова заради перемоги? Ексклюзивне інтерв’ю з учасницею «Міс Україна» Софією Старжинською

Нагадаємо, на участь в конкурсі «Міс Україна» заявки подали 20 тисяч українок. Фінал конкурсу відбудеться 21 жовтня у Палаці «Україна» і його транслюватимуть всеукраїнські канали.

Із тернопільськими красунями ми  поспілкувались за кілька днів до того, як вони, разом з конкурентами, відправляться у підготовчий табір на 10 днів напередодні фіналу. 

Для мене це велика відповідальність

 Софія Старжинська, 20 років, №10 на конкурсі «Міс Україна», студентка  ТНТУ імені Пулюя факультет маркетингу. У вільний від навчання час бере участь у фотозйомках, Понад десять років займається танцями та акробатикою.

Про атмосферу підготовки до фіналу 

— Для мене усе це дещо незвично, це шалений ритм життя, безліч подій та знайомств. Підготовка у повному розпалі і я вже з нетерпінням очікую нашого заїзду до модельного табору, де ми проведемо 10 днів перед фіналом. 

Софія каже, що у програмі підготовки: відпрацювання дефіле, знайомство із партнерами кокурсу, чимало майстеркласів, лекцій, тренування. І кожен день у моделей буде розписаний по годинах. 

— Вже зараз у нас відбулось багато цікавого:ми брали участь в кулінарному конкурсі, який організував комітет «Міс Україна 2021», окрім того вже відбулась масштабна зйомка фото для буклетів. А також партнери конкурсу організували для нас майстеркласи, на яких розповідали про догляд за собою. 

Благодійний проєкт для допомоги тваринам 

Софія Старжинська на фіналі представить проєкт, який створила для допомоги потребуючим тваринкам.

—  Разом із ГО “Вірні друзі” 26 вересня у ТРЦ «Подоляни» ми влаштували благодійний розпродаж, а виручені кошти передали на потреби безпритульних тварин, — каже фіналістка конкурсу «Міс Україна 2021». — Змалку я дуже люблю тварин і завжди стараюсь допомогти притулкам, але цього разу вирішила, що потрібно зробити дещо масштабне. Загалом, в Україні непроста ситуація із безпритульними тваринами і ми входимо у ТОП-10 країн світу, де живе найбільше бездомних тварин. Я вважаю, що до цієї проблеми ми не маємо права бути байдужими. 

Про конкуренцію між конкурсантками

Дівчина каже, що наразі стосунки  між фіналістками досить дружні. 

— Я вважаю, що цей той випадок, коли кожна з нас знає, що вона унікальна. Звісно ми усі, насамперед, змагаємось за головний титул, але атмосфера дружня і наразі я не відчуваю неприязні або підступності. Я вважаю, що і в домі, де ми проведемо останні 10 днів перед фіналом, нас очікує така ж атмосфера, адже усі ми маємо спільні інтереси та доводимо, що краса врятує світ.

Чому переможницею «Міс Україна 2021» має сатати Софія Старжинська? 

Від фіналу дівчина очікує грандіозного шоу та того, що зможе себе показати на усі 100%

— Я прикладу максимум зусиль для того, аби отримати якнайкращі результати, — говорить дівчина. — У мене є чимало амбіцій і я відчуваю в собі великий потенціал. А крім того, ця перемога могла б стати для мене гарним інструмнтом для того, аби мати змогу втілити в життя ті зміни у нашій країні, яких прагне дуже багато людей. 

Софія каже, що зараз відчуває підтримку від рідних друзів та навіть незнайомих людей. 

— Зараз я отримую шалений фідбек від людей, мені пишуть знайомі, друзі і інколи навіть зовсім чужі люди, які вірять у мене. Так, це дуже приємно, але разом з тим це велика відповідальність, — продовжує співрозмовниця. 

Я маю усе, щоб перемогти і навіть більше 

Марта Резніченко, 20 років. №13 на конкурсі «Міс Україна», Тривалий час навчалась та жила у Канаді. Має титул «Панна Тернополя», захоплюється спортом та подорожами. Працює у сфері маркетингу. 

Міс Тернопіль-2021» стала 20-річна Марта Резніченко | Тернопільський  прес-клуб

Про підготовку до фіналу 

— Підготовка у нас насичена вже кілька тижнів. Усі з нетерпінням чекають на фінал. Наприкінці вересня була презентація 25-ти фіналісток у Києві, наступного дня були «кулінарні бої». Під час цього заходу нас розділили на три команди, кожна з яких готувала страви з української кухні, — розповідає Марта. — Також у нас вже відбулось кілька зйомок, до яких були залучено чимало партнерів та відомих людей, серед них фідома фотографиня, членкиня журі проєкту ТОП модель по-Українськи Соня Плакитюк. 

Марта каже, що від фіналу очікує позитивних емоцій та успішного виступу. 

— Я здобула титул «Міс Тернопіль 2021», про який я мріяла. Сама участь у фіналі «Міс Україна 2021» для мене вже вагоме досягнення, адже я розумію, що фіналісток обрали із десятків тисяч дівчат. Я очікую на один із трьох основних титулів «Міс Україна », «Міс Земля», або «Міс Україна Інтернешнл » , — продовжує дівчина. 

Кілька днів на моральну підготовку 

Тернополянка каже, що вже незабаром усі конкурсанки відправляться на 10 днів у модний дім, де готуватимуться у посиленому режимі до фіналу.

— Перед тим я вирішила взяти кілька днів відпочинку, аби налаштуватись морально. Їх я провела в Тернополі. 10 жовтня знову повернулась у Київ, — продовжує фіналістка. — Нам обіцяють насичений графік: підйом о 06.30, спортивні тренування, занняття з хореографом, різні майстер-класи. Щодня ми будемо знайомитись із відомими людьми України та світу, які мають чим поділитись. Тож перш за все я очікую крутих знайомств, які можуть дати гарний заряд позитивної енергії на фінал. 

Має власний благодійний проєкт 

Кожна із учасниць на фіналі має представити свій благодійний проєкт чи акцію. 

Марта Резніченко каже, що її проєкт відрізняється від інших, адже роботу над ним дівчина розпочала ще влітку. І він діє на постійній основі. 

— У мене є своя благодійна івент-організація під назвою «Пр Тебе», і ми займаємось збором коштів на постійній основі. Початковою ціллю було створення жіночого ком`юніті, яке б об`єднало жінок, які можуть обмінюватись досвідом, вчитись чомусь новому, а під час таких заходів збирати кошти для діток, які цього потребують, — говорить дівчина. 

Наприкінці липня Марта організувала такий благодійний захід, метою якого був збір коштів для маленького тернополянина, Максимка Антонишина, у якого діагноз СМА.

Окрім того, такі благодійні зустрічі відбуваються в форматі онлайн.

Про конкуренцію серед фіналісток 

— З учасницями ми бачились лише кілька разів перед тим, як заїхати в наш жіночий табір. Можу сказати, що досить таки здружились. Наразі за цей час не можу сказати, що відчуваю таку сильну конкуренцію. Можливо, це й через те, що я впевнена у собі та знаю свої переваги. Я спокійна за себе та знаю, що я можу досягнути того, чого хочу, — розповідає дівчина. — Можливо, це зміниться, коли ми будемо жити в одному домі 10 днів, адже усі ми знаємо як буває в дівчачих колективах. 

Чому переможницею має стати саме Марта Резніченко? 

Запитуємо у красуні про її плани на фінал.

— Звісно, це конкурс краси і я знаю, що маю усі зовнішні дані для того, аби отримати перемогу, але крім того, з кожним роком ерудованість, начитаність та знання іноземних мов все більше потрібні. Я вільно володію чотирирма мовами, маю хорошу освіту, досвід роботи у кількох сферах, маю свій благодійний проєкт та грандіозні цілі на його майбутнє. Цей конкурс для мене не лише можливість заявити про себе, але і насамеперд це можливість досягти глобальніших цілей, а «Міс Україна 2021» мені в цьому допоможе. Я вважаю, що у мене є усі критерії і навіть більше, аби це отримати. 

Як підтримати конкурсанток з Тернополя 

Допомогти тернополянкам виграти одну з найголовніших номінацій конкурсу ви можете вже зараз. Напередодні конкурсу розпочалось голосування  за звання «Міс online 2021».

Надсилати sms-повідомлення на номер 2101 ви можете до 21 жовтня. У тексті повідомлення ви маєте вказати номер учасниці: Софія Старжинська №10, Марта Резніченко №13. Вартість повідомлення 16 гривень і ці кошти підуть на благодійність.Та конкурсантка, яка переможе отримає грошову нагороду в сумі 50 тисяч гривень.

Редакція «20 хвилин» бажає успіху тернополянкам у фіналі. Про їх виступи розповімо згодом. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ihor Bidovanets

    Це повнолітні цьотки , але ви якогось милого рекламуєте дитячі конкурси . В вашій редакції є педофіли?
  • Гаврило Петровський

    ця стаття ПЛАТНА, ПЛАТНА КАРЛ!!!!
  • Kamiński Vitaliy

    Якесь не файне...
  • Инициатор Дискуссий

    Тернопіль - місто моделей, діджеїв і фотографів))

    Kristina Cherednik reply Инициатор Дискуссий

    I spivachok..

    Инициатор Дискуссий reply Инициатор Дискуссий

    Маша Пасемник тепер да)

    Маша Пасемник reply Инициатор Дискуссий

    Инициатор Дискуссий І блохерів 😀

keyboard_arrow_up