Тернопільські муніципали виявили дев'ять порушень правил рибальства на водоймах Тернопільської громади

Тернопільські муніципали виявили дев'ять порушень правил рибальства на водоймах Тернопільської громади
  • Впродовж минулого тижня працівники управління муніципальної інспекції провели ряд заходів щодо виявлення фактів незаконного вилову риби з криги на водоймах Тернопільської громади.
  • Під час перевірки було виявлено дев’ять фактів порушення правил рибальства, а саме: вилов риби на заборонених територіях (зимувальних ямах) та перевищення знарядь вилову риби, дозволених до вилову водних біоресурсів.

За результатами рейдів, інспекторами вилучено 15 одиниць безгосподарських знарядь вилову рибу (зимові жерлиці), шість рибалок, які порушили правила рибальства, затримано на місці вчинення правопорушення. Дані факти задокументовано адміністративними протоколами – повідомляють у міські раді. 

Подібні рейди будуть проводитись на території Тернопільської міської територіальної громади й надалі.

Відео дня

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що з метою збереження водних біоресурсів у зимовий період Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Тернопільський області видано відповідний наказ від 25 жовтня 2021 року «Про встановлення заборони на лов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up