Партнер рубрики Події

Тернопільські поліцейські отримали нові авто

Тернопільські поліцейські отримали нові авто

Автопарк поліції Тернопільщини поповнився новими транспортними засобами. Як їх використовуватимуть, читайте нижче

Частина позашляховиків невдовзі разом з нашими бійцями вирушать на передову, інші слугуватимуть правоохоронцям під час несення служби на території обслуговування. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Тернопільській області.

Ключі від нових службових автомобілів отримали структурні та територіальні підрозділи поліції краю, які показали високі результати роботи за перший квартал. За словами начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергія Зюбаненка, це своєрідне заохочення поліцейських служб за сумлінне ставлення до своїх обов’язків, важливо поліпшувати матеріально-технічну базу та вдосконалювати поліцейські підрозділи на місцях.

Відео дня

— Я вдячний вам за якісне виконання службових завдань. За перший квартал ви спрацювали досить професійно. Ви маєте потенціал і потрібно його розвивати, — зауважив керівник поліції краю.

Закон і безпека громадян — пріоритет у роботі поліцейських. Завдяки сучасному оснащенню транспортних засобів правоохоронці зможуть швидше реагувати на повідомлення та прибувати на місце події. Важливо і те, що отримані позашляховики поліцейські використовуватимуть для роботи в умовах бойових дій.

За підсумками службової діяльності у першому кварталі 2024 року начальник ГУНП відзначив кращий підрозділ поліції області. Ним визнано відділення поліції № 5 (м. Підволочиськ). Відзнаку та ключі від нового автомобіля отримав керівник територіального підрозділу Сергій Горяний.

— Перед всіма керівниками територіальних підрозділів ставлю завдання: думати та дбати про особовий склад. Важливо вміти їх мотивувати. Тому, що у нашій роботі важливий результат. Ми робимо усе задля людей і їхньої безпеки, — розповів начальник ГУНП в області Сергій Зюбаненко.

Заохочення за сумлінне виконання своїх службових обов’язків також отримали 29 поліцейських області. Серед них — поліцейські офіцери громади, слідчі, оперативники, дізнавачі, які досягли вагомих результатів у роботі.

За словами керівника поліції Тернопільщини, такі заохочення працівників поліції краю за підсумками роботи стали вже традиційними та практикуватимуться і надалі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Igor Kuzma

    Мусарам автомобілі,а в нас на нулю постійно бракує автомобілів,мусорска влада
  • Alex Markov

    Ціна нового дастера 20-25к доларів за ці кошти можна придбати 4-5 автівок на фронт тобто 1 до 4(5), але тікток поліція важливіша. При тому що недавно їм купували вже нові машини. Таке враження, що їх розбивають наскільки часто. Тоді вираховуйте з зп того гонщика, який не вміє їздити. Ресурс нової машини як мінімум дизельного дастера для прикладу майже під 500к , по селах в фермерів чи агрономів вони 200-250к відходжують але там і умови гірші, аніж просто містом кататись. Давно пора їх пересадити, або на власні автівки, щоб відносились до них як до своєї. З повагою і цінували.
  • Святослав Чорній

    Вони нероби ніхуя нероблять на державному забезпечинню нехай пиздують воювати,але банда хер забила на війну вона лапає простих хлопців і в бус, бо небоїться.А як би зібралися  пару хлопців  і файної пизди цим неробам,то вони своєї тіни боялись би
  • Галя Вольська Турчак

    совість би мали

keyboard_arrow_up