Тернопільські рятувальники отримали нові сучасні пожежні автомобілі

Тернопільські рятувальники отримали нові сучасні пожежні автомобілі
  • Нові автоцистерни можуть перевозити до місця пожежі 5 тонн води та 500 літрів піноутворювача.
  • Машини укомплектовані електричним генератором, бензопилою, моторізом, шабельною пилою, ручним електрифікованим інструментом, висувною освітлювальною мачтою, пожежними рукавами та всім іншим необхідним пожежно-технічним обладнанням.

Тернопільські рятувальники отримали сучасні пожежні автомобілі, повідомили в головному управлінні ДСНС в області.

Вироблені ці автоцистерни в ТОВ ПК «Пожмашина».

Відео дня

— Нові автоцистерни на базі шасі Ford 1833 СС 4х2, можуть перевозити до місця пожежі 5 тонн води та 500 літрів піноутворювача, — повідомив речник головного управління НСНС в області Сергій Данілін. — Машини укомплектовані електричним генератором, бензопилою, моторізом, шабельною пилою, ручним електрифікованим інструментом, висувною освітлювальною мачтою, пожежними рукавами та всім іншим необхідним пожежно-технічним обладнанням, що сприятиме ефективній роботі співробітників Служби порятунку «101».

Працівники управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Тернопільській області оглянули техніку перед відправленням в підрозділи та залишились задоволені її можливостями.

Як зазначив Юрій Ярема, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації – отримана техніка високої якості та з найсучаснішим обладнанням, що допоможе рятувальникам швидше та ефективніше вирішувати завдання спрямовані на захист населення та їх майна від пожеж та інших надзвичайних подій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up