Тернопільські школярі передали обереги для спецпризначенців

Тернопільські школярі передали обереги для спецпризначенців

Зустріч учнів другого класу з поліцейськими роти особливого призначення, які в найближчий час відправляться в зону бойових дій, відбулася у Тернопільський початковій школі «Ерудит».

Бійці завітали до школярів аби розповісти про свою нелегку професію, повідомляє поліція Тернопільської області.

Заступник командира роти особливого призначення ГУНП в Тернопільській області Любомир Козюк розказав, чим займаються спецпризначенці.

Учні разом з вчителькою підготували для гостей різні смаколики, а також особливий подарунок. Діти роздали поліцейським обереги, які вони зможуть постійно носити з собою.

Відео дня

Учениця Вероніка Турлай розповіла, що другокласники розмалювали їх самі, бажаючи аби військові залишалися здоровими та неушкодженими і змогли впоратися зі всіма поставленими завданнями.

Також школярі передали військовим на фронт патріотичний малюнок. Автор картини, школяр Ілля Богач вірить в перемогу наших військових ,та бажає аби це сталося якнайшвидше.

Бійці подякували дітям за теплу та щиру зустріч. Поліцейські впевнені, що в цей нелегкий для усіх час необхідно дбати в першу чергу про безпеку наймолодших українців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що діти з Козови виготовили листівки для захисників України.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up