Партнер рубрики Події

Тернопільські захисники та їх родини зможуть отримати додаткові послуги у ЦНАПах

Тернопільські захисники та їх родини зможуть отримати додаткові послуги у ЦНАПах

Для них у Центрах надання адміністративних послуг обіцяють додати щонайменше шість нових послуг.

Як повідомляють на офіційному сайті Міністерства у справах ветеранів України, мова йде про встановлення статусів, видачі/заміни посвідчень, продовження дії документів, призначення грошової допомоги чи компенсації.

Відповідні послуги у ЦНАПах зможуть отримати ветерани війни, родини загиблих захисників і захисниць України, особи з інвалідністю внаслідок війни та їх родини.

Відповідні зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України № 523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» внесли на засіданні дев’ятого червня.

Відео дня

— Цифровізація ветеранських послуг та їх доступність — у пріоритеті Мінветеранів. Держава та суспільство мають бути готовими до масового повернення українських захисників і захисниць після Перемоги, сприяти їхній якісний і безпроблемній реінтеграції до родин, своїх громад. А людиноцентричний підхід до надання послуг дозволить зміцнити соціальну єдність та додасть стійкості державі. Дякую всім за готовність до співпраці з Мінветеранів, – наголосила міністр Юлія Лапутіна.

Раніше журналісти «20 хвилин» повідомляли, у Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться на вулиці Князя Василя Костянтина Острозького, 6, можна подати інформацію про пошкоджене чи знищене майно внаслідок війни. 

Крім того переоформити та анулювати погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Детальніше про всі послуги читайте у матеріалі: У Тернопільському ЦНАПі розширили перелік послуг: дивіться список

Читайте також:

У Хоросткові відкрили новий Центр надання адмінпослуг

Виплати щомісячної допомоги на проживання ВПО: хто має право​​​​​​​

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up