Тернопільським красуням пропонують зйомки в Маямі, Торонто і Нью-Йорку

Тернопільським красуням пропонують зйомки в Маямі, Торонто і Нью-Йорку

Готовий просувати за кордоном наших красунь вихідець з Тернопільщини, який вже майже 30 років мешкає в Канаді, Алекс Іванюк.

У Тернополі відкрили новий модельний дім Giogia star house. Викладати в ньому будуть переможниці конкурсів краси, які вже досягли успіху, зокрема і 22-річна Олена Смакоус, яка представляла Тернопіль на конкурсі «Міс Україна 2017». 

- Це буде не просто модельна школа, в якій вчать просто ходити по подіуму і хороших манер. Це буде ціла модельна студія, якій не буде аналогів в Західній Україні, - каже представник Національного комітету "Міс Україна" в Тернопільській області Володимир Заверуха.

Модельний дім одразу буде націлений на співпрацю з закордонними модельними агенствами. Готовий просувати там наших красунь вихідець з Тернопільщини, який вже 27 років мешкає в Канаді, Алекс Іванюк. 

Відео дня

- Я ще пам'ятаю перший конкурс "Міс Тернополя", - розповідає Алекс. - Коли я виїхав в Канаду, зрозумів, що там таких красунь не знайдеш. Коли я повернувся кілька років тому на Батьківщину, я вкотре в цьому переконався. Моя дочка зараз співпрацює з елітними модельними агенствами в Маямі, Торонто і Нью-Йорку. Я сьогодні можу показати фотографії моделей своїм знайомим, а завтра вони можуть вас запросити. Вони хочуть вас там бачити. Звісно, конкуренція висока, але все можна досягти, якщо дуже сильно постаратись. Можемо профінансувати багато проектів, зробимо американські візи, оплатимо проїзд, прожиття. Це перспективне майбутнє.

 У планах у власників зйомка реаліті-шоу, підготовка дівчат до конкурсів краси та створення школи для юних леді. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Nikola Vinnytskiy

    p.s. яка нах "школа моделей"? спитайтесь Софію Лунгу - чи це реально без убогої школи  в ТЕРНОПОЛІ - буди всесвітньою моделлю? Вона вам розкаже, що це хєрня собача) лише ваша зовнішність і випадок і плюс.. таки не в Тернополі треба мешкати. Крапка.

    бурундук reply Nikola Vinnytskiy

    нє, ну є малююююсінький відсоток, але успіх більшості закінчується на одруженні на папіку
  • Света........!

    Порно кастинги Вудмана...! Будуть їх Нігери Фоткати во всі Дири.......!

    лис reply Света........!

    але ви всі пошляки, дівчата просто до мрії йдуть)
  • фквпрмфавмвуа

    ага.... Будуть їздити по світу і пи@#$ю торгувати.
  • David Starr

    Кожен себе продає як може.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up