Партнер рубрики Події

Тернопільський аеропорт має директора

Олег Стефанський – уже не в. о. директора Тернопільського аеропорту.

На сесії облради 5 січня його призначили директором Тернопільського обласного комунального підприємства "Фірма "Тернопільавіаавтотранс", до складу якого входить і летовище.
- Цей чоловік довго був заступником попередника на цій посаді, - пояснює голова облради Олексій Кайда. – Два місяці тому ми призначили його виконуючим обов'язки. Олег Стефанський виправдав наші сподівання. Настав час затвердити його на посаді керівника.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    а ще що в аеропорту є урім директора і Кожевнікова ?? розкажіть краще хто і на чому буде літати ? раніше мій чоловік нальт за місяць не мав куди записувати, бо була саннорма 150 год а літали по 300....але зараз за рік нема того що було за місяць про який аеропорт можна говорити - жодного пілота...і 4 авіатехніки а керовніків -завжди буде вистачати, тільки чим вони керують ?????

    Anonymous reply Anonymous

    Так керовніки для того і є шоб мати непогану зарплату навіть коли там нічого не працює.Аеропорт це державна структура зарплата йде з бюджету потім і пенсія в них буде швидко ідосить нехілою.

    Anonymous reply Anonymous

    А толку
  • Anonymous

    В людей 1,5 грн. на маршрутку нема, для чого їм аеропорт.Щей з директором.Це те ж саме,що призначити директора на свиноферму на котрій немає жодної свині!!!А раптоп колись тай заведуть... А раптоп колись здійснить аварійну посадку літак компанії "Кобиловолокиавіа":)))
  • Anonymous

    Чому не сказав б що аж такий аеропорт не діючий... Всяких різних шишок він приймає...хотіли його навіть щось типу "купити" якщо в нього вкладуть пару грн і трошки доведуть до путя. Але всім просто пофік хлча не думаю що на тому б держава сильно програла якби потратила на атке гроші....взліт і посадка не дуже дешева...але як там все лихеньке таке що пальцем попхати і завалиться то там ніхто й не дуже аж так буде тим займатись з чужих (маю наувазі лєві фірми, ті які не стосуються до державних)

    Anonymous reply Anonymous

    в нас купівельна спроможність населення низька, і літати до нас крім перших голів держави пару раз на рік щоб "зарисуватися" нікому. Якби аеропорт був економічно вигідним, - він би вже давно функціонував.
  • Anonymous

    То взлет, то посадка, То снег, то дожди. Сырая палатка и писем не жди. Идет торопливо в распадок рассвет. Уходишь? Счастливо! Приходишь? Привет! ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up