Тернопільський півмарафон триває! Відоме ім’я першого переможця

Тернопільський півмарафон триває! Відоме ім’я першого переможця

Уже втретє у Тернополі відбувається грандіозна спортивна та масова подія – Тернопільський півмарафон. Цьгоріч дійство припало на 16 червня. Після розминки учасники уже розпочали забіги. Відоме ім’я переможця на дистанції 5 км – це Володимир Швець.

Спортсмени і не тільки зі всієї України змагатимуться у декількох дистанціях. Для любителів бігу у рамках цієї бігової події їх заплановано  – 21, 10, 5 кілометрів та благодійна миля.

Тернопільський півмарафон вирізняється серед інших бігових змагань унікальною трасою. Учасники забігу на 21 кілометр бігтимуть дистанцію навколо відомого та мальовничого Тернопільського ставу, який давно став родзинкою та “серцем” міста.

Відео дня

Наразі відоме ім’ я першого переможця, який подолав дистанцію 5 км – це Володимир Швець. 

- Я військовослужбовець зі Львова, брау часть у подібному забігу у рідному місті, переміг. От приїхав у Тернопіль, думав, що 3-тє місце десь завоюю, але вдалося перемогти - тішуся! - каже чоловік. 

Тернополянка Ольга разом із сином прийшли, аби підтримати чоловіка (батька).

- Хвилюємось, він бігтиме 21 км, - каже вона. – Тримаємо кулаки!

У півмарафоні участь візьмуть сотні учасників з різних куточків країни. Вони попередньо пройшли реєстрацію. Для учасників організатори підготували памятні медалі.

Журналіст "20 хвилин" перебуває на місці події. Більше читайте згодом.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • velorun

    Досить непоганий півмарафон бігав його у минулому році (http://androshchuk.com/ternopil-half-marathon/) -  був до речі для мене першим на території України. Також в минулому році проводили не поганий зимовий напівмарафон Win Trail Ternopil (http://androshchuk.com/win-trail-ternopil/)

  • Валера Матів

    зборіще шизоїдів!) всі нормальні люди десь в тіні відпочивають))) Та нехай бігають,дибіли))))

    velorun reply Валера Матів

    Якраз нормальні і приймають участь в таких подіях
  • David Starr

    То, звичайно, вибір кожного, але найвища смертність саме серед марафонців, бо від бігу й так користі нема, а тут ще й такі навантаження.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up