Тернопільський водоканал найняв юристів за майже 12 млн грн

Тернопільський водоканал найняв юристів за майже 12 млн грн
  • Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» підписало договір про надання послуг з юридичного представництва з адвокатським об'єднанням «Етерна Ло» на суму майже 12 млн грн.
  • Водоканал розраховує на допомогу юристів у справі поверненя коштів від міжнародних фірм, яким було перераховано авансову суму за невиконані потім зовоб'язання перед комунальним підприємством.

 

 

Договір про надання юридичних послуг між водоканалом та юристами АО «Етерна Ло» був укладений на максимально можливу суму – 11,837 млн гривень. Такі кошти комунальне підприємство заплатить за юридичний супровід всіх інстанцій у Лівані, Італії та в Міжнародному арбітражі UNCITRAL.

Про це йдеться у повідомленні Тернопільської міськради.

Вдатись до юридичних послуг водоканалу знадобилось для того, щоб повернути авансові кошти  у розмірі 951 959,75 євро. Вони були виплачені компаніями «Еміт Груп, Еркол Мареллі Імпіанті Текнолоджіці Ес.Ер.Ел» та «Ацвангер Ес.Пе.А», але ті не виконали свої зобов’язання і не повернули гроші.

Відео дня

Ознайомитися з укладеним договором між КП «Тернопільводоканал» та АО «Етерна Ло» можна тут.

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» розбирались, на чому заробив півмільйона керівник тернопільського водоканалу і яка ситуація з боргами підприємства. Таож розповідали, чому не вигідно не подавати покази лічильника води комунальному підприємству.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач63

    Тернопільводоканал  це  "фірма" злодіїв

    І шахраїв! Виходячи зі своїх ,особистих

    Стосунків,як на сповіді,стверджую,

    ЗЛОДІЇ і ШАХРАї! Закони України перекручують на свою користь!

    А управи на них НЕМАЄ бо вони СИЛА!!!

    Ганьба! ГАНЬБА! ГАНЬБА!!!!!!
  • Богдан Ярома

    Втратили 40 міліонів, тепер ще 12 пропаде...
  • Володимир Гевко

    Люди, читайте статю, а не тільки заголовок. Юристів найняли, щоб повернути 40 мільйонів гривень, на які їх киданули. Це нормальна практика і вона якраз свідчить про небайдужість до бюджетних коштів і бажання судитись, щоб повернути замість запити холодною водою, бо місто ше заплатить.

    Правда, тут питання, чому хороших і дорогих юристів не найняли ДО оформлення угоди на мільйон євро і чиє взагалі це "талановите" менеджерське рішення шукати підрядників в Лівані через італійську прокладку. Але це вже риторичні питання)

    Teren Teren reply Володимир Гевко

    Нормальна практика, то коли при владі не шахраї і злодії!   І киданули то зовсім ненормальна практика! Злодій злодія обікрав, то називається ! Киданули, бо ж відкати, а воно ж он як вийшло... До речі, киданули не то шобло, а нас, ціле місто, бо то все за наш рахунок, з наших кишень!  І нахер ту шваль, якщо воно так керує, що його на 40 киданули, а тепер ще 12, щоб судитись. Нахер, разом з тими всіма надалом, кузьмою, і всілякими соколовськими та рештою тої швалі!
  • Teren Teren

    Тю... ну і що? Якихось 12 мільйонів? Яка дурниця. От знову тарифи піднімуть ми і з тими юристами розрахуємось. А що нам. В нас в Тернополі зарплати і пенсії знаєте які? О-го-го! Стараннями всіляких надалів і  крисоватих соколовських... Що нам ті 12 мільйонів. Зато Надал собі премію призначить...

keyboard_arrow_up