Партнер рубрики Події

Тернопільський McDonald's вже приймає перших відвідувачів

Тернопільський McDonald's вже приймає перших відвідувачів
  • Заклад на Майдані Перемоги почав працювати у середу, 24 жовтня.
  • Протягом пів години після відкриття у McDonald's зайшло кілька сотень відвідувачів. 

Двері першого тернопільського McDonald's відкрили о 12.00 у середу, 24 жовтня. За перших пів години в закладі обслужили кілька сотень людей. Першими відвідувачами стали кілька сотень студентів, школярів та батьків з дітьми. "Хеппі Міли" розібрали майже відразу. 

- Ми дуже чекали відкриття "маку" в Тернополі, - кажуть тернополяни Настя та Вадим. - Тут смачно. Так, можливо, хтось скаже, що ця їжа некорисна, але вона не гірша від тих паніні чи гамбургерів, які продають в місті.

Відвідали заклад і перші особи міста та області - голова обладміністрації Степан Барна, його заступник Ігор Вонс, секретар міськради Віктор Шумада. 

Свої відгуки та враження, фотографії залишайте на "ТОП 20".  

Відвідувачі оглядали заклад. У ресторані 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі.Крім звичних кас, біля яких прилавок розділений на дві частини: для замовлення та для отримання страв, ще працюють термінали самообслуговування. Вони дозволяють відвідувачам оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та відразу оплатити його за допомогою картки, або ж готівкою на касі. Розібратись в цьому може допомогти експерт з гостинності.

Є і звичне обслуговування за столиками – відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.

Поїсти можна і за столиками на вулиці. Проте 24 жовтня падав дощ, тому за ними ніхто не сидів. Є біля закладу і дитяча гірка. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга “МакДрайв". У день відкриття там теж було чимало водіїв. 

У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з інвалідністю.

Щодо цін, то вони такі ж, як у всій мережі McDonald's в Україні. "Фрешроли" - 58 грн, "МакМафіни" - 35-52 грн, "Макпиріг" - 23 грн, "Макфлурі" - 38 грн. 

Пряме включення з McDonald's у Тернополі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (109)
  • Іра

    Тернополяни , мені за вас соромно , ви чому такі злі .... не подобається - не йдіть !

    Невже ті що пишуть про шкідливість їжі , ви що ковбаси хімічної не їсьте, чи картоплі жареної на соняшниковій олії, а ви тільки білим м’ясом харчуєтесь і овочами на пару ? Не лицемірте.
  • Ваха

    Нігери будуть їсти
  • Надя Гербут

    Я не розумію цієї всієї суперечки: хто хоче цю їжу їсти і може оплатити - йде, кого щось не влаштовує - не йде. І все, крапка. Які ще можуть бути питання? Рівності в народі ніколи не було, немає, і не буде.
  • Ігор Саган

    Panem et circenses (хліба і видовищ). )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up