Двері першого тернопільського McDonald's відкрили о 12.00 у середу, 24 жовтня. За перших пів години в закладі обслужили кілька сотень людей. Першими відвідувачами стали кілька сотень студентів, школярів та батьків з дітьми. "Хеппі Міли" розібрали майже відразу.
- Ми дуже чекали відкриття "маку" в Тернополі, - кажуть тернополяни Настя та Вадим. - Тут смачно. Так, можливо, хтось скаже, що ця їжа некорисна, але вона не гірша від тих паніні чи гамбургерів, які продають в місті.
Відвідали заклад і перші особи міста та області - голова обладміністрації Степан Барна, його заступник Ігор Вонс, секретар міськради Віктор Шумада.
Свої відгуки та враження, фотографії залишайте на "ТОП 20".
Відвідувачі оглядали заклад. У ресторані 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі.Крім звичних кас, біля яких прилавок розділений на дві частини: для замовлення та для отримання страв, ще працюють термінали самообслуговування. Вони дозволяють відвідувачам оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та відразу оплатити його за допомогою картки, або ж готівкою на касі. Розібратись в цьому може допомогти експерт з гостинності.
Є і звичне обслуговування за столиками – відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.
Поїсти можна і за столиками на вулиці. Проте 24 жовтня падав дощ, тому за ними ніхто не сидів. Є біля закладу і дитяча гірка. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга “МакДрайв". У день відкриття там теж було чимало водіїв.
У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з інвалідністю.
Щодо цін, то вони такі ж, як у всій мережі McDonald's в Україні. "Фрешроли" - 58 грн, "МакМафіни" - 35-52 грн, "Макпиріг" - 23 грн, "Макфлурі" - 38 грн.
Пряме включення з McDonald's у Тернополі.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 41 від 9 жовтня 2024
Читати номер
Іра
Невже ті що пишуть про шкідливість їжі , ви що ковбаси хімічної не їсьте, чи картоплі жареної на соняшниковій олії, а ви тільки білим м’ясом харчуєтесь і овочами на пару ? Не лицемірте.
Ваха
Надя Гербут
Ігор Саган