Тернопільський McDonald's вже приймає перших відвідувачів

Тернопільський McDonald's вже приймає перших відвідувачів
  • Заклад на Майдані Перемоги почав працювати у середу, 24 жовтня.
  • Протягом пів години після відкриття у McDonald's зайшло кілька сотень відвідувачів. 

Двері першого тернопільського McDonald's відкрили о 12.00 у середу, 24 жовтня. За перших пів години в закладі обслужили кілька сотень людей. Першими відвідувачами стали кілька сотень студентів, школярів та батьків з дітьми. "Хеппі Міли" розібрали майже відразу. 

- Ми дуже чекали відкриття "маку" в Тернополі, - кажуть тернополяни Настя та Вадим. - Тут смачно. Так, можливо, хтось скаже, що ця їжа некорисна, але вона не гірша від тих паніні чи гамбургерів, які продають в місті.

Відвідали заклад і перші особи міста та області - голова обладміністрації Степан Барна, його заступник Ігор Вонс, секретар міськради Віктор Шумада. 

Свої відгуки та враження, фотографії залишайте на "ТОП 20".  

Відвідувачі оглядали заклад. У ресторані 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі.Крім звичних кас, біля яких прилавок розділений на дві частини: для замовлення та для отримання страв, ще працюють термінали самообслуговування. Вони дозволяють відвідувачам оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та відразу оплатити його за допомогою картки, або ж готівкою на касі. Розібратись в цьому може допомогти експерт з гостинності.

Є і звичне обслуговування за столиками – відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.

Поїсти можна і за столиками на вулиці. Проте 24 жовтня падав дощ, тому за ними ніхто не сидів. Є біля закладу і дитяча гірка. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга “МакДрайв". У день відкриття там теж було чимало водіїв. 

У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з інвалідністю.

Щодо цін, то вони такі ж, як у всій мережі McDonald's в Україні. "Фрешроли" - 58 грн, "МакМафіни" - 35-52 грн, "Макпиріг" - 23 грн, "Макфлурі" - 38 грн. 

Пряме включення з McDonald's у Тернополі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (109)
  • Іра

    Тернополяни , мені за вас соромно , ви чому такі злі .... не подобається - не йдіть !

    Невже ті що пишуть про шкідливість їжі , ви що ковбаси хімічної не їсьте, чи картоплі жареної на соняшниковій олії, а ви тільки білим м’ясом харчуєтесь і овочами на пару ? Не лицемірте.
  • Ваха

    Нігери будуть їсти
  • Надя Гербут

    Я не розумію цієї всієї суперечки: хто хоче цю їжу їсти і може оплатити - йде, кого щось не влаштовує - не йде. І все, крапка. Які ще можуть бути питання? Рівності в народі ніколи не було, немає, і не буде.
  • Ігор Саган

    Panem et circenses (хліба і видовищ). )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up