Партнер рубрики Події

Тернополяни без комплексів танцювали сальсу на Набережній ставу

Тернополяни  без комплексів танцювали сальсу на Набережній ставу
Майстер-клас від Студії соціальних танців
  • Танцям, які допомагають відкритись людям будь-якого соціального статусу та ролі, навчали  усіх охочих тернополян на Набережній ставу  в рамках  оупен-ейру від Social Dance Club .
  •  Головне у такому дійстві, кажуть його організатори, дати можливість людям поспілкуватись  та відпочити.

Відтак спершу  тернополяни роздивлялись, як танцюють  латиноамериканські танці учасники студії танців Social Dance Club, а потім і самі помаленьку долучались  до запальних танців. Зокрема, під час майстер-класів.  Загалом танцювали тернополяни майже п’ять годин.

- Ці танці особливі тим, що вони – соціального характеру, - каже керівник  студії  Тарас Зелінський. – Тобто,  залучатись до них можуть дуже широкі верстви населення: нема обмежень ні  щодо віку, ні щодо тіло будови, ні щодо будь-яких параметрів. Основне – щоб самим людям це подобалось, щоб подобалось рухатись, танцювати, спілкуватись. Наша студія робить акцент на атмосферності, душевності, відпочинку. У нас, порівняно з іншими  танцювальними напрямками, нема якоїсь фізпідготовки. Основне  для нас – це якраз відпочинок.

Відео дня


Такі оупен-ейри ця школа проводить не вперше, адже існує у Тернополі уже третій рік. Розташована на вулиці Львівській. Основною  локацією  оупен-ейрів переважно є "Острівець кохання". Сьогоднішній проводили  на самій Набережній, біля флагштоків.

- Під час таких великих заходів ми проводимо майстер-класи,  - додає він. – Показуємо базові рухи. Щодо танцювальних напрямів, то в нас  можна навчитись сальсі, бачаті, кізомбі та ряду інших латиноамериканських танців. Але основний напрям -  це сальса. Думаю, що вже всі чули – це танець, який вже дуже поширений в Європі, поширюється по Україні, по великих містах.

Сальса, за словами Тараса, має багато стилів та варіацій. Утім, основний стиль,  якого притримуються у студії - Кубинський . 

- Це енергійний танець, який допомагає  розкритись повністю, ким ти не був у повсякденному житті, - каже керівник. – Адже соціальні статуси  також накладають відбиток на поведінку  людини, сковують її. А тут люди відкриваються, відпочивають.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up