Тернополяни готуються до Святвечора та Різдва: що та за скільки продають на ринку

Тернополяни готуються до Святвечора та Різдва: що та за скільки продають на ринку

Напередодні Святвечора та Різдва тернополяни купують все необхідне до святкового столу. На ринках ажіотаж в переддень свят. Що та за скільки продають та чи є черги? Про це у матеріалі.

Журналісти «20 хвилин» побували на «Овочевому ринку» напередодні свят у вівторок, 23 грудня. Багато людей приїхали сюди за покупками до святкового столу. Найбільші черги – за ковбасами та м’ясом. Ціни на домашню ковбасу починаються в середньому від 200 грн за кілограм. Копчені ребра коштують 215 грн за кілограм. Куряче копчене філе – 340 грн.

Хрін продають від 25 до 45 гривень за коренеплід. Також є вже готовий тертий з бюряком – по 35-50 грн за 50 грамів.

Також можна купити готову домашню кутю або ж придбати всі необхідні інгредієнти.

У павільйонах також черги з покупців. Найбільше купують рибу та м’ясо. Також свіжі овочі та фрукти.

На стихійному ринку чимало людей продають дідухи. Їх можна купити від 50 гривень.

А чи придбали ви все необхідне до святкового столу? Пишіть у коментарях!

  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up