Партнер рубрики Події

Тернополяни прибирали місто напередодні свят. Як це було? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Тернополяни прибирали місто напередодні свят. Як це було? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

• Традиційна толока на передодні Великодня.

• Містяни роблять місто охайним.

14 квітня у Тернополі відбулася озеленювальна акція з упорядкування зелених зон та прибудинкових територій. Традиційно такий захід проходить напередодні Великодня.  Цього року толоку провели напередодні Дня заснування Тернополя. Участь у заході взяли організації міста, комунальні служби, небайдужі жителі та переселенці.

Пані Клавдія, з якою вдалося поговорити журналістці «20 хвилин», вийшла на озеленювальну акцію, бо дуже любить чистоту. Це ж добре, коли чисто, каже жінка.

Відео дня

Де прибирали

Локаціями для озеленення території стали: парк Шевченка,  прилеглі території до котелень, теплових і трансформаторних підстанцій, на придорожніх зелених зонах, вул. Слівенська та вул. А. Малишка, вул. М. Лисенка, вул. Генерала М. Тарнавського, проспект Степана Бандери, вул. В. Винниченка, вул. Будного, проспект Злуки.

Просять бути охайними

Мета озеленювальної акції — прибрати більше зелених місць, парків, прибудинкових територій та інші місця, де є багато сміття.

— У кінці лютого було оголошено двомісячник з благоустрою територій у місті Тернополі. Протягом цього періоду, тернополяни, комунальні підприємства та інші робили наше місто чистішим. Ми прибрали певну частину території, і хочу сказати, що зараз вона виглядає набагато краще, - говорить Юрій Дейнека, начальник управління стратегічного розвитку міста.

На жаль, багато сміття ще залишається в післязимовий період. Комунальні служби Тернополя просять жителів бути справжніми патріотами свого міста та підтримувати його охайний вигляд.

Автор: Анастасія Гришкова

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up