Партнер рубрики Події

Тернополяни просять підтримки, щоб відремонтувати приміщення клубу "моржів"

Тернополяни просять підтримки, щоб відремонтувати приміщення клубу "моржів"
Фото соцмережі Богдан Поломацканич

Станом на 27 січня петицію підписали 128 осіб з 300 необхідних.

Петицію "Капітальний ремонт будівлі клубу "Нептун" на сайті єдиної системи місцевих петицій зареєстрував 13 січня тернополянин Яків Сидорук.

— Капітальний ремонт будівлі клубу "Нептун" м.Тернопіль вул. Живова, 17 46008 Громадська організація Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання "Нептун" Кошторис-300 тис. гривень, — йдеться у тексті петиції.

Активісти у соцмережі зазначають, що часом виникають проблеми при спробі підписати петицію.

Відео дня

— Сьогодні говорили про те, чому важко часом підписати петицію на платформі e-dem зокрема на прикладі клубу "Нептун" - 1, — написала тернопільська активістка Олена Мудра. — Потрібна власна електронна пошта для контакту з платформою, 2. Потрібний банкінг приват чи монобанк для ідентифікації, 3. Мобільний номер телефону для отримання кодів, якщо це є у Вас, можна спробувати підписати петицію. Але, щоби активність людей не розбивалась о підводні камені платформи e-dem, міська адміністрація мала би додати можливість підписувати петиції через термінали. https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1334 перший крок зареєструватись на платформі е-дем, другий ідентифікація через банкінг, далі підписання петиції, якщо потрібно є детальний алгоритм 🙂 Дякуюююю!!!

Як все таки подолати перешкоди, підкаже інструкція:

1. Проходимо за посиланням https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1334 або скануємо QR-код.

2. У верхньому правому куті кнопочка "Авторизація" натискаємо і переходимо на сторінку "Вхід у систему"

3. У лівому куті — дві кнопки "Вхід у систему" і "Реєстрація"

4. Натискаємо кнопку "Реєстрація" і переходимо на сторінку реєстрації на порталі місцевих петицій. Реєструємо себе Прізвище, ім"я по батькові, обираємо місто Тернопіль, вводимо електронну пошту, за якою буде контакт зі сторінкою (Буде використовуватись для входу, як логін) вводимо номер телефону (Потрібен, щоб підтвердити реєстрацію) кнопка отримати смс код

Потрібно мати пароль від Е-ДЕМ він вводиться при авторизації, коли іде контакт після Приват банку, тому потрібно авторизуватись.

4. Натискаємо кнопку "Увійти в єдиний кабінет" і переходимо на сторінку : вхід за допомогою банкінг або інтегрована система електронної ідантифікації

5. Натискаємо банкінг і обираємо банк.

6. Переходимо на сторінку "Авторизація" — діємо за інструкцією банку вводимо номер телефону (за яким зареєстровані у банку) або скануємо qr код. Чекаємр смс або дзвінок з банку.

7. Знову заходимо у систему Е дем – логін: «електронна пошта» - пароль – ваш пароль від платформи Е-дем (не пароль від електронної пошти).

8. Знаходимо петицію «Капітальний ремонт клубу «Нептун»» — шукаємо кнопку голосувати. Голосуємо.

9. Перевіряємо себе у списках тих, хто проголосував.

У коментарях Sasha Poznanskyi зазначив: "Мені ніякі алгоритми не допомагали, поки не пішов з паспортом в ПриватБанк, не пояснив ситуації і після оновлення даних все вдалося..."

Ініціатива уже набрала 128 голосів підтримки. До кінця збору підписів залишилося 16 днів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up