Тернополяни влаштували фотосесію з домашніми улюбленцями (ФОТО. ВІДЕО)

Тернополяни влаштували фотосесію з домашніми улюбленцями (ФОТО. ВІДЕО)

11 липня на "Єлісях" активісти з Happy Animals Тернопіль влаштували фотосесію для тернополян з домашніми улюбленцями - так відзначили День фотографування з тваринами.

Сьогодні, 12 липня, на сторінці соціальної ініціативи Happy Animals Тернопіль в соцмережі виклали понад 70 знімків тернополян із чотирилапими друзями, а загалом фотографій з акції є значно більше. 

- Тернопільські активісти з "Happy animals Тернопіль" запросили тернополян  поділитись своїми світлинами, на яких будуть як собаки, котики, так і птахи, корови, коні, черепахи, білочки тощо. Щоби зібрати такі світлини, створили подію "11 липня - День фотографування з тваринами!". Одним з сюрпризів події було святкове фотографування з партнерами події родиною Ірини Солан-Осьмак, яка дружить з помаранськими шпіцами. На благодійну фотосесію прийшли руденьки Дені, Прітті і Лара у супроводі їх господинь. Подія відбулась для бажаючих 11 липня на "Єлісейських полях" над Тернопільським ставом, - написали активісти на своїй сторінці.

Відео дня

У суботу вранці, коли ще не було спекотно, активісти і власники песиків змогли провести разом незабутні три години і зробити багато унікальних світлин.

Також у фотосесії взяли участь і інші собаки зі своїми господарями. Боні, Веста, Емма, Луна, Моллі, Буля, Лакі, Річі, Мані та Барт стали зірками на фото волонтерки і фотографа з Тернополя Анастасії Зазуляк.

А незабаром активісти організовують в місті виставку "Фотосушка", де кожний зможе побачити своє фото надрукованим на папері. Фотопортрети усі зможуть купити за ту суму, яку захочуть заплатити - гроші - на благодійність! - йдеться у повідомленні спільноти.

Олена і Емма

Ангеліна і Моллі

Оля і Веста

Катя і Лакі

Сашко і Річі

Стелла та Енні

Нова родина Бульки - Катя та Лерочка 

Володимир і Луна

Віта і Барт

Наталя і Боні

Надія і Емма

Помаранські шпіци і діти

Як це все відбувалося - дивіться у відео:

А ви маєте гарне фото з тваринами? Підтримуєте такі акції? Додавайте свої фото в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алла Головчук

    Наші непосидющі любимці.
  • Olena Mudraya

    Дякую за теплу статтю!!! Надіємось, що більше тернополян захочуть бути друзями тваринам та візьмуть їх у свої родини :) Чекаємо на фотосушці! Шпіци також будуть, тому буде можливість поспілкуватись з волохатою малечою)))

    З котиками плануємо) консультує клуб "Селіна", тому присилайте нам світлини у фейсбук Happy animals Тернопіль :)
  • Юра Гевко

    А вот який в мене кіт
  • Тетяна Голова

    кота ніхто не ризикнув принести)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up