Партнер рубрики Події

Тернополяни, зробіть запаси. У сусідніх областях перебої з електроенергією та водопостачанням

Тернополяни, зробіть запаси. У сусідніх областях перебої з електроенергією та водопостачанням

Країна-терорист продовжує масово обстрілювати територію України. Від самого ранку майже у кожному регіоні жителі чують вибухи, а в деяких – вже виникли проблеми з електроенергією та водопостачанням. 

 

Зокрема, про звуки вибухів повідомляють жителі Львівської, Хмельницької, Волинської областей. Керівники областей закликають людей дотримуватися інформаційної тиші, не публікувати жодних відео та фото. 

– У Львівські області спрацювала протиповітряна оборона. Деталі згодом. Залишайтеся в укриттях,– голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Натомість в Рівненській області голова ОВА Віталій Коваль підтвердив влучання ворожої ракети. Наразі повна інформація відсутня. 

Відео дня

– Ворог дістав і до нас. Є влучання. Наголошую, не виставляйте в мережі відео і фото. Чекайте офіційної інформації. І залишайтеся в укриттях, –  повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

Також є влучання у місті Луцьк. Через це пошкоджений об’єкт енергетики. Надає офіційну інформацію міський голова Ігор Поліщук.

– Прильоти в об’єкт енергетики. Відсутня електроенергія в частині міста. Зробіть запаси води. На місці працюють рятувальники. Ударною хвилею пошкоджений приватний будинок. Одна цивільна особа отримала опіки. За попередньою інформацією загиблих немає, – каже Ігор Поліщук.

Без електропостачання наразі залишилися і жителі Хмельницького. Про це повідомляє Хмельницька міська рада. 

– Хмельничани, місто без світла. Просимо за змоги зробити запаси води, адже за годину вона також зникне, – йдеться на сторінці. 

Тернополяни залишайтеся в укриттях

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш закликав жителів області перебувати в укритті і не покидати його до завершення повітряної тривоги. У свою чергу Тернопільський міський голова Сергій Надал на власній сторінці у Фейсбук попросив місцевих жителів по можливості зробити запаси питної води, підзарядити телефони і головне – не панікувати. 

– У сусідніх областях виникли проблеми з електропостачанням. Підготуйте все необхідне на випадок аварійного вимкнення світла. Не залишайте укриття до закінчення тривоги, – каже він.

Також опублікував пам’ятку, що під час повітряних тривог кожен з тернополян повинен мати із собою у тривожній валізі. 


 

– У сусідніх – Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях зникла електроенергія. Зробіть необхідні запаси води та зарядіть павербанки на випадок аварійної ситуації і у нас, – каже голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Саня Чикирда

    Це нація дибілів які свого нічого нормального не мають і другим не дають розвиватися
  • Читач75

    Підтримуєте і спонсоруєте війну - буде вам війна!
  • Света Дмитровская

    Скоти неможливо більш назвати

    Polina Daineha reply Света Дмитровская

    Света Дмитровская це точно. Бережіть себе 🙏

keyboard_arrow_up