Тернополянин Антон Марчевський передав редакції унікальні випуски газети «20 хвилин» (ФОТО)

Тернополянин Антон Марчевський передав редакції унікальні випуски газети «20 хвилин» (ФОТО)
  • Газеті «RIA плюс» вже 23 роки. Але, крім тижневика, редакція, з 2006 року видавала ще й щоденку «20 хвилин».
  • Тернополянин Антон Марчевський, який, до слова, теж був частинкою колективу RIA, зберіг перші випуски щоденної газети та передав їх журналістам.

Завдяки газеті «20 хвилин» Антон зміг захистити випускну кваліфікаційну роботу у Київському міжнародному університеті за спеціальністю журналістика. Він обрав тему дослідження жанрово–тематичного формату щоденної тернопільської газети.

– Перші випуски газети «20 хвилин» збереглись у мене до наших днів. У 2006 році у Тернополі було чимало щотижневих газет, але «20 хвилин» стала унікальною, оскільки виходила кожен день. Вона стала популярною, адже тоді ще не були настільки розвинені соціальні мережі і можна було прочитати актуальні та свіжі новини міста, – пояснює сіврозмовник.

Відео дня

Спеціальний випуск газети вийшов 17 березня 2006 року. А 3 квітня тернополяни побачили 1 випуск вже щоденної газети. Тут висвітлювали актуальні проблеми міста, зміни, експерименти, друкували розслідування. 

Разом з щоденною газетою «20 хвилин» продовжувала виходити і щотижнева – «RIA плюс». Її і сьогодні можна придбати у тернопільських газетних кіосках та магазинах. Стежити за актуальними новинами міста можна на нашому сайті te.20minut.ua.

Дякуємо нашим читачам, які цінують справжність і хочуть розвиватися, аналізувати та бути в курсі всіх подій!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Беріт

    Редакція не залишає собі по екземпляру кожного випуску газети?

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Петро Беріт

    Петро Беріт, залишає. Саме перший спецвипуск є ціннісним.

keyboard_arrow_up