Партнер рубрики Події

Тернополянин скаржиться на нудиста, який купається у громадському місці

Тернополянин скаржиться на нудиста, який купається у громадському місці
  • Про те, що у ставку біля Березовиці купаються люди без одягу, редакцію "20 хвилин" повідомив читач пан Ігор (прізвище відоме - прим. авт.).
  • Чи загрожує покарання за такий відпочинок, розповіли експерти.

- У Березовиці біля колії є джерело. Чоловік приїздить зранку купатися, дефілює голим від машини, купається і назад, - розповідає тернополянин пан Ігор. - Зробив йому раз зауваження, що тут хати навколо, діти в школу ходять, і капличка біля джерела присутня. У відповідь той нахамив. Попередив, що зніму його на відео. Результату нуль. Насправді проблема існує, сам часто купаюсь зранку, і ці нудистські випадки в громадських місцях не поодинокі.

Пан Ігор надіслав у редакцію відео, на якому видно, як голий чоловік біжить від місця купання до машини, намагаючись прикритися рушником. З етичних міркувань відео ми опублікувати не можемо.

Читайте також: Чому стають нудистами та де можна засмагати в стилі "ню"

Відео дня

У прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області кажуть, що це порушення громадського порядку, кваліфікується, як дрібне хуліганство, згідно зі ст. 173 КУпАП.

Якщо людина стала свідком такого правопорушення, потрібно звернутися на гарячу лінію "102". Патрульні зафіксують пояснення по факту події, а на правопорушника складуть протокол. Міру покарання визначатиме суд.

Чи були раніше такі скарги у Тернополі, невідомо. 

А вам доводилось бачити подібне? Чи звертались із заявами у поліцію? Відповіді пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Артур

    Ні стила ні сорому в того мужика що голим ходить у публічних місцях ні у тих що пишуть коменти
  • Ася

    Ви рахуєте,що бути голим на людях-це нормально, якщо так,то завтра роздівайтеся і пішли ГОЛІ ,а чи у вас великий,чи малий мова не йде!
  • Игорь Кондратьев

    Я взагалі не розумію з яких етичних міркувань не можна виставити це відео, я ж його зняв не в нього вдома. Чоловя'га ходить трусить своїм пуцьвіріньком відкрито на людях посеред білого дня це етично, а те що це зняли на відео стає зразу неетичним. Якщо такий прийде в парк в плащі і почне показувати свою господарку, то це вже но, но, а якщо ходить біля джерела з капличкою і людськими хатами то це норм???  Хоче слави нехай отримає. Натураліст мєсного разліва.
    В коментах теж одні збочені фантазії, невже всім так на@рати на те що відбувається в них під носом?? Моя хата скраю? Зате потім коли згвалтують когось, чи пропаде безвісти, то перепощуємо і осуджуємо, а тут такоє, балується... нудист. Я надав відео в редакцію, по поліціям бігати не буду, видно чудово номер машини, людину яка йде гола, якщо поліція каже що це порушення законодавства, то чому не приймає конкретних дій, штраф, чи інше покарання??? Цей збоченець повинен усвідомлювати що робить щось не так!!   Я ходжу туди купатись не перший день, там приїжджає багато людей, і всі нормально купаются у плавках чи купальниках, є обладнані кабінки для перевдягання, в чому проблема, може трусів нема за що купити? То хай напише в коментах, скинуться всі небайдужі.
  • дром

    Мабуть в того мужика х.. біьший ніж в Ігора тому і скаржиться )))

    Игорь Кондратьев reply дром

    Може повідомите з яким х..м за розмірами, вже можна ходити трясти в публічних місцях? Я так бачу ви на цьому розумієтесь.

    Петро Білецький reply Игорь Кондратьев

    А вас чому це так зацікавило  ? Наприклад як би я це побачив мені б будо все одно. Шо, свого не маю, свого не видів ?! Ну бігає собі голий, то ж природа. А в нас тепер всі місця там де хоч одна людина може пройти ха годину є публічними, навіть нема де пива випити

    Игорь Кондратьев reply Петро Білецький

    Навколо будинки у радіусі 50м, позаду капличка, тело купається о 8.00, коли діти йдуть до школи, при чому перший раз коли зробив зауваження, саме йшла повз дитина років 10, чому і заїло.  Беріть пиво приходьте - собі подивитесь на виставу, якщо вам не громадське.

    Богдан Дестринський reply Игорь Кондратьев

    Боїшся Ігору шо тебе виїібе ?

    Якби гола баба купалась,тоби молча в  кущах гонив лисого😂😂😂

    Игорь Кондратьев reply Богдан Дестринський

    Чоловіче, ти хворий? Навіщо ти тут пишеш ці свої фантазії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up