Партнер рубрики Події

Тернополянина звинувачують в побитті жінки і її собаки. Чоловік публічно просить вибачення

Тернополянина звинувачують в побитті жінки і її собаки. Чоловік публічно просить вибачення
  • “Незнайомий мені чоловік на вулиці побив мою собаку і напав на мене”, - скаржиться тернополянка Інна Зацна.
  • Чоловік, якого звинувачують, каже, жінку він не бив, а лише відштовхнув. Але готовий публічно вибачитись.

Інцидент трапився у середу, 29 травня, близько 13:40. Тернополянка Інна Зацна разом із своєю маленькою дитиною та собакою породи "Йорк" сиділа у сквері на вулиці Миру.

  - Я йшла в банк, бо мені потрібно було кошти скинути, - розповідає пані Інна. - І у сквері на вулиці Миру я зупинилась, щоб перевірити у телефоні чи прийшли гроші. У мене дитина хвора, із температурою, і я вийшла на вулицю лише на декілька хвилин. Тому вирішила спустити собаку, щоб швидше повернутись додому.

Собака пішов у траву, потім за кілька хвилин, у той час, коли жінка перевіряла у телефоні чи все гаразд, її пес почав гавкати.

Відео дня

   - Коли я обернулась, то побачила, що якийсь чоловік вже стоїть біля мене, - продовжує жінка. - І зразу почав агресивно до мене говорити: “Заберіть собаку, вийдіть з парку.”

Далі собака підбігла до нас і вискочила йому на ноги, але не агресивно. Йорк не гавкав на нього, не шарпав за штани. Згодом чоловік запитав: “А якщо його копнути, то він вкусить?”.. Після того жінка зрозуміла, що добром це не закінчиться.

   - Я сказала йому: “Вам що немає чого вчепитись?”. І після цього він копнув собаку, - каже пані Інна. - Від шоку я його вдарила по плечі, а він розвертається і правою долонею б’є мене по обличчі.

У жінки, за її словами, побились окуляри. Вона відразу сфотографувала свої поранення та його. Поліцію жінка у той момент не викликала, бо чоловік майже відразу пішов з місця інциденту.

Пані Інна розповіла ситуацію своїй родичці, а та вона виклала пост у соцмережі Facebook. А Інна Зацна на наступний день, після інциденту, написала заяву у поліцію.

"Жінку не бив"

Пан Андрій цю інформацію заперечує. З його слів, все трапилося у сквері, де було багато дітей, а пес гавкав.

 - Я йшов по вулиці Миру, песик гавкає, - розповідає пан Андрій. - Жінки, які були із дітьми там робили зауваження власниці того песика, на що та не реагувала. Вона сиділа в телефоні, я також вступився. Жінка відповіла, що собака нікого не кусає. Пес вискочив мені на ногу, я його відштовхнув. Господарка собаки почала мене штовхати, підняла на мене руку, відповідно, я її відхилив. З неї впали окуляри, але побитими вони не були. З собакою також все було гаразд.

Також Андрій Довбуш запевнив, що у жінки рани на лиці не було. А ще пан Андрій неприємно вражений тим, що місцеві ЗМІ вилили на нього стільки бруду.

  - Вчора я прочитав статті в засобах масової інформації, вони мене шокували, - каже пан Андрій. - Особливо коментарі в кінці тих статей, як люди обливають брудом один одного.

Чоловік звертався в правоохоронні органи про недотримання професійних стандартів тернопільських сайтів. Він звинувачує ЗМІ у тому, що без його відома опублікували його фотографію та розмістили матеріал без його позиції.

Чоловік намагався також зв’язатись із родичкою жінки, яка написала пост у соцмережі. Проте, на повідомлення йому ніхто не відповів. Але у вівторок, 5 червня, чоловік зв'язався із пані Інною, з якою і трапився конфлікт. Жінка просить публічних вибачень перед нею. 

   - Мені теж прикро, що так сталося. Я не мав наміру зашкодити жінці, - каже чоловік. - І хочу вибачитись перед нею, якщо я завдав шкоди їй, чи їхній дитині чи песикові, прошу вибачення. Якщо є матеріальні збитки, згідний їх компенсувати.

Тернополянка пані Інна у свою чергу, хоче, щоб чоловік так само вибачався, як і образив. Жінка зазначає, що вона хоче, аби ЗМІ, які опублікували відео лише із його стороною подачі – видалили його. Жінка зазначає, що коли пан Андрій публічно вибачиться і оплатить ремонт окулярів, то вона забере заяву із поліції.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (137)
  • Читач05

    Все правильно,нема чого в неналежним чином вигулювати собак
  • Одьга

    Я давно знаю пана Андрія. Він інтелігентний чоловік. Врівноважений. Тому ніколи на повірю, що він спричинив цей прикрий інцидент.
  • Marcus Aurelius

    1. Слід від пощочини виглядає так - https://www.google.com/search?tbm=isch&q=slap+mark
    2. Для захисту від агресивних собак (та людей) носіть та застосовуйте газовий балончик. Пам'ятайте що собака може легко задихнутись і померти від хорошої дози, тому не переборщіть.

  • Експерт Независимый

    Цю тупу суку треба в голову бити, вона неадекватна скандалістка   на всіх натравлює собаку!  Коли їй щось не подобається починає голосно кричати і  спускає на людей пса!  Вимагаю від поліції усипити пса а її здати в психлікарню

keyboard_arrow_up