Партнер рубрики Події

Тернополянка Олександра Черевата стала чемпіонкою України з боксу серед дівчат

Тернополянка Олександра Черевата стала чемпіонкою України з боксу серед дівчат

Тернополянка Олександра Черевата візьме участь у чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат, який проходитиме у Словенії в серпні.

Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА.

Чемпіонат України з боксу серед юнаків і дівчат відбувся у Черкасах. Участь у змаганнях взяли 400 спортсменів.

На ринзі зустрілися вихованці спортивних шкіл і клубів із 24-ти областей та міста Києва – 299 хлопців та 79 дівчат. Хлопці змагалися у 16 вагових категоріях (від 40 до 90 кг), дівчата – у 13 (з 34 до 70 кг). За чесністю поєдинків стежили майже пів сотні рефері. Суддівську колегію очолив голова суддівської колегії ФБУ, суддя міжнародної категорії Микола Каракулов, який працював арбітром на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні та 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Відео дня

«Найсильніші з учасників турніру потраплять до збірної України та візьмуть участь у чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат, який проходитиме у Словенії в серпні. Путівку на європейську першість виборола юна тернопільська спортсменка Олександра Черевата, яка стала чемпіонкою у ваговій категорії 38 кг і виконала норматив кандидата в майстри спорту», — розповіли у ТОВ КФВС МОН України.

Олександра є вихованкою відділення боксу КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби, представляє Тернопільську обласну організацію Федерації боксу України. Тренер спортсменки Володимир Шнуровський.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що тернопільські спортсмени здобули нагороди на Чемпіонаті Європи з армреслінгу.

 

Читайте також:

«Золото» та «срібло» здобули спортсмени з Тернопільщини на Чемпіонаті Європи з армреслінгу

Тернополяни здобули нагороди на європейських шкільних іграх єдиноборств «Combat Games»

Волейболісти з Тернополя здобули «золото» на Чемпіонаті України

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up