Партнер рубрики Події

Тернополянка перемогла в конкурсі успіху і краси Mrs. Ukraine World 2021

Тернополянка перемогла в конкурсі успіху і краси Mrs. Ukraine World 2021
  • Головний титул Mrs. Ukraine World 2021 та можливість представити Україну на міжнародному фіналі Mrs. Ukraine World 2021 на Шрі-Ланці отримала Тетяна Чубак ЧУБАК з Тернополя.
  • Цьогоріч захід вперше проходив в унікальному форматі телевізійного шоу.

У Києві цими вихідними відбувся ІІІ Національний Парад Успіху та Краси Mrs. Ukraine World 2021. Цьогоріч захід вперше проходив в унікальному форматі телевізійного шоу, повідомляють сьогодні, 3 березня, організатори конкурсу на своїй сторінці у соцмережі.

Захід проходив під егідою міжнародного конкурсу «MRS. WORLD», офіційним представником якого в Україні є НАТАЛІЯ КОВАЛЬОВА, президент продюсерського центру DIVA FASHION GROUP.

Відео дня

Під час заходу учасниці продемонстрували стильні ділові образи від українського бренду FRIZMAN, елегантні вишиті сукні від модного дому MaryLu та вишукані вечірні сукні від салону весільного та вечірнього вбрання Royal Wedding.

Головний титул Mrs. Ukraine World 2021 та можливість представити Україну на міжнародному фіналі Mrs. Ukraine World 2021 на Шрі-Ланці отримала тернополянка Тетяна ЧУБАК.

Вона ж стала володаркою спеціальної номінації «MRS. UKRAINE ELEGANCE 2021» від мережі бутиків ексклюзивної білизни та купальників класу люкс.

Тетяні 42 роки. Спільно з чоловіком виховують синів Назарія 18 років та Омеляна Вільяма, 15 років, та 13-річну донечку Ангеліну Джесіку.

Пані Чубак є Почесним Консулом Угорщини у Тернополі.

Керівник благодійного фонду «Подоляни», що опікується підтримкою дітей та осіб з інвалідністю, людей похилого віку, шкіл для дітей-сиріт, талановитої молоді тощо.

Координує проекти з підтримку учасників АТО та їхніх сімей, проекти екологічного спрямування та мистецькі проекти «Бізнес і культура». Зокрема, за сприяння Тетяни були проведені виставки художників Романа Романишина та Бориса Буряка, міжнародні виставки «Забарвлене сонячне сяйво» Рота Мікша та «Ленерджи – кращі фото природи».

Полюбляє читати та співати. Захоплюється подорожами, спортом та ландшафтним дизайном.

До ТОП-5 фіналісток, що також представлять нашу країну на різних міжнародних форумах успіху та краси, увійшли:

Наталія Чекальська (Київ), «MRS. UKRAINE GRAND INTERNATIONAL 2021» 

Анна Хударь (Черкащина), «MRS. UKRAINE UNIVERSE 2021» 

Оксана Сліпченко (Харків), «MRS. UKRAINE SUPERNATIONAL 2021» 

Олена Казакевич (Київ), «MRS. UKRAINE EUROPE 2021» 

Крістіна Гончарова (Одеса), «MS. UKRAINE TOP-MODEL 2021» 

Всі учасниці Національного Параду Успіху та Краси отримали набори косметики для волосся; коштовності, подарунки від мережі бутиків ексклюзивної білизни та купальників класу люкс.

Довідка

Конкурс успіху і краси Mrs. Ukraine World 2021 — це інтерактивний форум для українських респектабельних жінок, які встигли досягти успіхів у бізнесі, науці, мистецтві чи соціальній активності. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями і рецептом успіху.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (120)
  • Наталія Машкевич

    Люди не завідуйте !!!
  • Де краса?
  • Ірина Грабчак

    Найкращі вітання!!! Справедлива перемога!!!
  • Natalia Żuk

    Звичайно що краса буває різною, але ніхто не буде сперечатися що краса має бути багатогранною💎. Знаю Таню особисто і можу сказати що вона розумна і талановита, чудова мама і дружина, чуйна і милосердна людина. Не дивлячись на достаток вона завжди відкрита до людей, робить багато добрих справ власноруч. В 40 років жінка виглядає так як заслуговує. А Таня заслуговує на цей титул!!!  Ми тішимося і пишаємося Татьяна Чубак 🥇🏆💪!!!

    Татьяна Чубак reply Natalia Żuk

    Natalia Żuk дякую Наталочко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up