Партнер рубрики Події

Тернополянка виступатиме на Нацвідборі Євробачення-2019

Тернополянка виступатиме на Нацвідборі Євробачення-2019
  • 25-річна Софія Павліченко, солістка бенду Freedom-jazz, родом із Тернополя розповіла про свою історію успіху.
  • А також поділилась із журналісткою “20 хвилин” чим вони разом із колективом дивуватимуть Україну на Нацвідборі Євробачення.

З дитинства мріяла стати співачкою

Співачка Софія Павліченко родом із Тернополя. Дівчина каже, що обожнює своє рідне місто.

   - Багато хто любить їздити у відпустки за кордон і там відчуває гармонію, а я, їду додому,  відпочиваю душею, набираюсь сил та натхнення на цілий рік. Правду кажуть, рідна земля надихає, - розповідає Софія.

А дев’ять років тому дівчина поїхала реалізовувати свою мрію стати співачкою у столицю.

Відео дня

  - Власному рішенню стати співачкою і музикантом ні разу не зрадила, а з самого дитинства все робила і роблю, аби втілити свою мрію, - пояснює Софія. - Починалося все класично: музична школа, уроки вокалу, конкурси. Ну а потім вже вступ до Київського інституту музики ім. Глієра. У столиці шлях тернистий і далеко не медом мащений, але вдячна Богові за те, що він завжди веде мене і посилає на шляху чудових людей.

Дівчина пригадує, як у 18 років вирішила піти на телешоу Голос країни.

  - То був серйозний поштовх для мене і ще те випробування, - розповідає тернополянка. - На жаль, я не пройшла. Звичайно, засмутилась, але зовсім скоро доленосно потрапила на кастинг до Олени Коляденко. Відтоді ось уже 6 років як кайфую і обожнюю працювати у складі колективу Freedom-jazz.

Виступатиме на Нацвідборі Євробачення-2019 у складі бенду Freedom jazz

Бенд Freedom jazz створений режисеркою та продюсеркою Оленою Коляденко. Вона просто обожнює фільм «У джазі тільки дівчата». І одного дня їй прийшла ідея створити такий бенд, пояснює учасниця гурту.

   - Ви тільки уявіть, - продовжує співрозмовниця. - Епатажні дівчата, які грають і співають у ретро стилі. Підбори, платтячка, стрілочки, сліпучі посмішки і легкий гумор, який присутній кожній із нас - ось так і з’явились ми.

До складу бенду входять: три солістки-вокалістки Софія Павліченко, Анастасія Малега і Олександра Журба, духова секція – три саксофони і труба, клавіші, бас-гітара та ударні.

   - Аби потрапити до нашого бенду одного володіння інструментом чи голосом замало, - розповідає Софія. - Олена Коляденко завжди звертає увагу на харизму, веселу вдачу і що найважливіше — щирість. І ще на пластичність, бо у нас танцюють всі, одночасно граючи, чи співаючи. Навіть інколи можуть бути присутні акробатичні  викрутаси, це вже залежить від того, наскільки хтось із нас заведеться під час перфомансу.

Учасниця розповідає, що вони ніколи не стримують емоцій на сцені і обожнюють дарувати радість та музику своїм слухачам та глядачам.

Девіз Freedom-jazz: «Багато saxa не буває». Це натяк на те, що їхною особливою родзинкою є наші дудочки. І 16-го лютого вони разом з ними будуть запалювати на сцені національного відбору на Євробачення.

   - За умовами конкурсу, ми, на жаль, не можемо виступати своїм повним складом,  адже допустима кількість — лише 6 учасників. Отож, цього разу будемо ми — вокалістки і наші неймовірні танцюючі дудочки, - пояснює Софія.

Детально готувались до Нацвідбору: обіцяють, що створять феєрію

   - Freedom jazz відомий як кавер-бенд, а тепер ми відкриємося з абсолютно нової сторони, - розповідає дівчина. - Адже в нашому творчому арсеналі є прекрасні авторські пісні, одну з яких глядачі почують вже завтра, 16-го лютого.

Колектив хоче ще більше розширити свою аудиторію, адже багато хто нас не знає і навіть не здогадується, що ми такі.

   - Завтра у нашому номері за три хвилини ми зануримо глядача у справжню феєрію, і як завжди закохаємо своєю щирістю, - каже співачка.

Учасниця Нацвідбору пояснює, що вони не надто вникають у складності відбору.

   - Ми просто написали пісню, відправили Руслану Квінті і були дуже раді дізнатися, що він у захваті від неї та з радістю чекає нас на національному відборі, - розповідає дівчина. - Спочатку ми готували пісню, кожну нотку і буквочку викохували. Щодня були репетиції а також хореографія — постановка номера. Шилися неймовірні костюми, продумувалась кожна деталь. Звичайно, все це відбувалося під пильним поглядом і настановами нашої творчої мами — Олени Коляденко, яка надихала нас, а ми зі свого боку — її. Впевнені, що це буде неймовірно, бо стільки любові та праці вкладено.

Виступатимуть із піснею про Бога кохання та його дари

Пісня з якою колектив виступатиме на Нацвідборі Євробачення 2019 має назву Cupidon. Вона про Бога кохання та його дари. Історія її створення дуже особлива:  одного дня учасниці гурту дізналися, що солістка Анастасія Малега чекає на малюка.

   - Ми, звичайно, цьому дуже зраділи, - каже Софія. - А друга солістка — зеленоволоса Санні Журба, натхненна цією новиною, народила таку чудову пісню про бога кохання Купідона, який так обдарував нашу Анастасію. Отже, можете собі уявити цей перфоманс, бо вона вже на 8-му місяці. І ні на крок нам не поступається, а навпаки — танцює і співає на повну. А скільки разів поривалася сісти на шпагат, втомились рахувати.
Софія налаштована позитивно і рішуче. Каже, хоче по-справжньому кайфанути на сцені і подарувати людям щастя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up