Партнер рубрики Події

Тернополянка змінила професію і почала малювати портрети

Тернополянка змінила професію і почала малювати портрети

У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Тарас Йордан – фотограф
Софійка (5 р.):
-    Цей дядько  танцює під музику. Як танцює? Руками махає, ногами, підстрибує, головою крутить. І ще щось співає. 
Віталік (5,5 р.):
-    Цей дядько працює бізнесменом. Він пече хліб і продає його. І так заробляє гроші. А потім тратить їх на маленькі автомобілі, яким можна бавитись. 

 

Олег Дутка – майстер-приймальник 
Іринка (5 р.):
-    Цей дядько працює на такі роботі, де постійно потрібно розмовляти по телефону і щось друкувати у ком’ютері. 
Тарасик (5 р.):
-    Цей дядько працює музикантом. Він грає на барабанах і виходить такий звук – «бам бум бам парам пам бам».  Він дуже добре вміє грати і знімає то на відео. 

Відео дня

 

Анджела Кардинал – голова Тернопільського прес-клубу
Таня (5 р.):
-    Ця тьотя працює на роботі. Вона має магазин, де є багато одягу і вона його продає. Дівчатка приходять постійно до неї і міряють різні сукні.
Остапчик (5 р.):
-    Ця тьотя малює дуже гарні картини. Вона вміє малювати квіти, воду.  А ще вона можна намалювати обличчя людини.

 

Віктор Туркула – тренер з волейболу
Іринка (5 р.):
-    Цей дядько працює лікарем. Але не простим – він важить дітей, міряє їх ріст. І дає їм дуже смачні, солодкі вітамінки.
Юрчик (5 р.):
-    Цей дядько грає у футбол. Він дуже крутий футболіст і забиває сто голів за раз. І його команда завжди                  перемагає. 

 

Андрій Пушкар – чемпіон України, Європи та світу 
Андрійко (5 р.):
-    Цей дядько дуже сильний. Він – боксер. Має сині рукавиці і шолом на голову. І він б’є своїх суперників.
Ася (5 р.):
-    Цей дядько вміє грати на скрипці. Він дуже гарно грає. Ще він має зошит і ручку з блискітками, щоб писати ноти. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас

    Пушкар вміє грати на скрипці....гггггггггг)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up