Для конкурсу «Міс Тернопіль 2018» шукали дівчат з харизмою


Для конкурсу «Міс Тернопіль 2018» шукали дівчат з харизмою

У кастингу на конкурс краси «Міс Тернопіль 2018», що відбувся у суботу, 25 листопада, взяли участь 13 дівчат

Сьогодні, 25 листопада, тернополянки змагалися за участь у конкурсі «Міс Тернопіль 2018». На кастингу дівчата демонстрували свою зовнішність та виміряли параметри.

Відео дня

Сучасні дівчата бояться брати участь у подібних конкурсах, а ще їм заважає невпевненість у собі, каже менеджер з пошуку конкурсанток Олексій Корінний. 

- Загалом сьогодні на кастинг прийшли 13 дівчат, - розповідає чоловік. - Серед них 3-4 дівчини візуально відповідали модельним стандартам. Ми звертали увагу на параметри, вони приблизно повинні бути такими: 90-60-90. Хоча є моделі, зріст яких 170 см, і вони відомі у Європі та світі, затребувані у модельному бізнесі. Тому не так важливі параметри, як зовнішня привабливість і харизма.

Пан Олексій переконаний, що моделями не народжуються, ними стають. А також у тому, що окрім зовнішньої обгортки, дівчина повинна бути наділена багатством внутрішнього світу. Він впевнений, що дівчина не має виблискувати інтелектом, але вона повинна бути особистістю. 

 "Міс Тернопіль 2017" та учасниця конкурсу "Міс Україна 2017" Олена Смакоус також була серед журі та оцінювала шанси дівчат на участь у конкурсі.

- Сьогодні я допомагала шукати собі заміну, - каже красуня. - Я пригледіла двох дуже симпатичних дівчаток, вони були милими. Трошки попрацюємо над ними і вони будуть красуньками. Я вважаю, що повинна бути гарномія між зовнішньою красою і внутрішньою. Дівчина повинна бути відкритою, щирою і, звісно, її зовнішність повинна більш-менш відповідати стандартам. Конкурс "Міс Україна" дає можливості, але треба вміти ними скористатися. Конкурси додали мені впевненості у собі. Бо до конкурсів я взагалі не вважала себе красунею. Тепер мене впізнають на вулицях, просять сфотографуватися. Тому участь у конкурсі треба брати навіть тим, хто не вважає себе привабливою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Петро Білецький

    При чому шоб та харизма була не одна і 5-го розміру
  • Black Dude

    "Місс Тернопіль 2017" - зухвале дівчисько. Така дівчина не повинна носити такий тайтл. І я навіть не берусь оцінювати фізичні дані, бог з ними, якою народилась.. Але поведінка... Це величезна частина поняття "красива людина".
  • David Starr

    Для чого манекенщиці "багатий" внутрішній світ? Хто його побачить? Вони по подіуму ходять із кам_яними лицями.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up