Партнер рубрики Події

Тернополянку призначили заступником міністра охорони здоров'я

Тернополянку призначили заступником міністра охорони здоров'я

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль призначив тернополянку Марію Карчевич  заступником Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Відповідне розпорядження глава уряду підписав 15 вересня.

— Призначити Карчевич Марію Володимирівну заступником Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, — йдеться в розпорядженні КМУ.

Марія Карчевич, як повідомляється на її сторінці, свого часу закінчила ТНЕУ. Згодом працювала в Тернопільській обласній раді.

Відео дня

Після переїзду в Київ працювала в Верховній Раді України. Має досвід роботи в Міністерстві молоді та спорту України, Міністерстві культури та інформаційної політики України. Також навчалася в Національній академії державного управління при Президентові України.

— Як сказала одна людина, розкривши свої долоні, у них ви побачите майбутнє країни. А об'єднавши їх, потужну енергію та силу. Віктор Ляшко, Михайло Федоров, Діма Черниш, Alexander Ryabets, Alexandr Yemets, Andrey Minchenko, Roman Lansky, дякую вам за спільно втілені проекти та не менш масштабні плани! — написала Марія Карчевич на своїй сторінці у соцмережі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Dimon Nagaytsev

    Хулі толку?
  • Дорош Тарас

    А вона закінчила Трускавецький Гарвард?

keyboard_arrow_up