Партнер рубрики Події

Тернополянок відбирали на “Міс Тернопіль 2013”

Тернополянок відбирали на “Міс Тернопіль 2013”
Красивих тернополянок оцінювали на кастингу “Міс Тернопіль 2013”, який відбувся 29 листопада у нічному клубі Allure.

Відтак Тернополянки дефілювали у купальниках, розповідали про себе та намагались довести, що кожна із них найкраща та варта перемоги.

На халяву фотографувались. Кожна учасниця хотіла, щоб звернули увагу саме на неї, та прагнула довести, що вона варта того, аби брати участь у конкурсі краси. Спершу красуні дефілювали в одязі одна за одною та представляли себе. Другим етапом було дефіле у купальниках. За словами організаторів, дівчата - красиві, але з усіх максимум двоє уміють правильно дефілювати, а також усім потрібно позайматись у фітнес-клубі. Адже переможниця конкурсу братиме участь у "Міс Україна», де потрібно гідно себе представити. Щоправда, регіональний директор конкурсу Володимир Заверуха приємно вражений цьогорічними учасницями.

Відео дня
>
- Я задоволений, що сьогодні прийшли досить цікаві дівчата, - говорить пан Заверуха. - Порівняно з минулорічним кастингом, на який прийшло 50 учасниць, цього року дівчата мали мету взяти участь саме у конкурсі. Адже тоді ми запросили фотографа Олександра Ктиторчука, і кастинг проходив більш як фотопроби. Більшість дівчат йшли не на конкурс, а просто на халяву сфотографуватись.

Прийшли не всі красуні. Перевірити свої сили на кастинг прийшли дівчата від 16 до 24 років. Хтось із них має досвід у подібних конкурсах, хтось вперше дефілював, але кожна з них впевнена у собі та у своїй перемозі.
- Беру участь у кастингу, щоб потрапити на конкурс, - говорить одна з учасниць Тетяна Соколава. - Хочу бути впевненішою у собі. Звісно, що очікую на перемогу та участь у «Міс Україна». Якщо все буде добре, маю бажання продовжувати модельну кар'єру.


Для організаторів було дивним те, що на кастинг прийшло лише 18 дівчат. Порівняно із попередніми кастингами це досить мало.
- Очікували, що прийде більше дівчат, - каже представник оргкомітету та «Міс Тернопіль 2011» Христина Чернега. - Я у соціальних мережах бачу стільки багато красивих, вартих перемоги дівчат, які беруть участь у показах, фотосесіях. Не розумію, чому не прийшли.


Також дівчина розповіла, що не варто думати, що на конкурсах краси все куплено. Христина сама брала участь у минулорічному конкурсі та перемогла. І розповідає, що все абсолютно чесно, учасниць оцінюють за їхню красу та вміння. Такі конкурси підвищують самооцінку, додають впевненості у собі, змінюється ставлення до багатьох речей.
Хто саме пройшов у конкурс “Міс Тернопіль 2013”, ще невідомо. Про це організатори особисто повідомлять кожній красуні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Я в шоке. Фото похоже на клип коррозии металла. Я оцениваю по уму
  • Anonymous

    Який сільський жаргон,на халяву фото робили дівчатам?а те що кожна з них за одну родруковану фотку такого собі не ахті формату плати мін. 50 грн., то це як назвати?благодійним внеском?Є просто різні види конкурсів краси,є різні організатори, і взагалі Тернопіль ще повен рости навіть у організації конкурсів краси, адже за кожну частину організації повинен відповідати професіонал,за дефіле і дикцію, за позування на камеру, все це потрібно вчитись робити, а то потім просто на конкурсах сидиш як в цирку:-)
  • Anonymous

    Дійно писата, дома, за компом кожен може, а щось дісно зробити, піти на той кастинг, чи взагалі щось організувати, просто слів нема, які в Тернополі не освідчені люди, ви подивіть конкурси краси проводятьс в кожному місті, і де б в хоч одномі, писали, такі бібільні коментарі, тільки тут, пишуть ті люди, які зовсім нічого не можуть, крім того, що сидіти, і всіх об.......
  • Anonymous

    Та Чернега і взяла міс 2010 року через.....Все нечисто.

    Anonymous reply Anonymous

    взагалі то Чернега міс 2011 року!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up