Партнер рубрики Події

Тернополян закликають не вестися на будь-які спекуляції, що пов'язують із воєнним станом

Тернополян закликають не вестися на будь-які спекуляції, що пов'язують із воєнним станом

Воєнний стан ввели у десятьох областях України з  09.00 год 28 листопада. Тернопільщина до цього переліку не увійшла. Тому жителів області переконують: немає жодних підстав для паніки. Ціни на послуги і товари не зростатимуть, а курс долара стабілізується. 

Про те, що усі сфери життя функціонуватимуть у звичному режимі, заявив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна на прес-брифінгу щодо ситуації в області у зв’язку із останніми подіями в державі.

- Наше завдання - забезпечити нормальне функіонування всіх органів державної влади, місцевого самоврядування і діяльність суб'єктів господарювання, - говорить  Степан Барна. - Вкотре наголошую, що жодних підстав для панічних настроїв або для виникнення певного роду валютних спекуляцій чи продовольчих проблем на території області немає.

Відео дня

За словами очільника області, нема й підстав вважати, що бракує продуктів.

- Дякувати Богу, в Тернопільській області цього року все вродило. Навіть більше цього року ми вийшли на рекорд по збору зернових, що на 300 тис. тон зернових більше, ніж минулого року,  - говорить Степан Барна. - Хочу запевнити, зерна, круп, хліба, цукру вистачить всім. Немає приводів для створення якогось ажіотажу. Будьте певні, так само як стабілізується курс долара, так само усі, хто потребуватиме якоїсь товарної одиниці, - буде забезпечений.

Також Степан Барна закликав жителів Тернопільщини не вестися на будь-які спекулятивні заяви, що можуть мати місце в області та Україні. 

Читайте також: Що буде з курсом валют після введення воєнного стану: прогноз тернопільського економіста
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Искра

    Стало страшно жить до жути.
    Он повсюду, этот Путин!
  • Герасимчук Ростислав

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up