Ти наша гордість, ти найкращий наш воїн… Тернопільщина прощається з Володимиром Гарником

Ти наша гордість, ти найкращий наш воїн… Тернопільщина прощається з Володимиром Гарником
  • На початку вересня йому виповнилось 46. Менш як за два тижні стрілець 81-ої окремої аеромобільної бригади загинув в боях за Донеччину.
  • Володя, ми знали тебе як щирого і веселого хлопця з ямочками на лиці. Ти дуже щира, добра дитина. Вічна тобі пам'ять…

Теребовлянщина у жалобі опустилась навколішки. І навіть небо гірко плаче за своїм Героєм, коли його проводжали останню путь…

Сумну звістку про загибель земляка, щирого українця, вірного сина Теребовлянського краю Володимира Гарника повідомив міський голова Олег Продан. На перехресті біля церкви святого Миколая в Теребовлі 2 жовтня священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном. 3 жовтня земляки провели його в останню путь. — 24 вересня, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії росії проти України, в районі бойових дій біля населеного пункту Новоселівка Краматорського району Донецької області загинув мешканець м.Теребовля, солдат, стрілець 81-ої окремої аеромобільної бригади Володимир Гарник, — повідомив міський голова.

Відео дня

Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття родині полеглого Героя, його бойовим побратимам, усім рідним і близьким загиблого, який не залишився осторонь подій, що розгорнулись на сході нашої країни. Вічна і світла пам'ять Герою!

Гарник Володимир Миколайович народвся 11 вересня 1976 року. Поклав своє життя за майбутнє України і нас із вами у звитяжній самовідданій боротьбі з окупантом.

На дорогу, якою їхав востаннє додому Володимир Гарник, вийшли небайдужі мешканці міста та громади. Вони зі сльозами, українською символікою, свічками та навколішках зустріли домовину з тілом бійця.

— У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України, кажуть у міській раді Теребовлі. — Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме до Царства Небесного. Вічна пам’ять захиснику України! Пам’ятаємо, шануємо кожного, хто поклав своє життя за свободу і любов до рідної землі!

 «Володя, вічна пам'ять тобі, — каже Галка Маковська. — Ти наша гордість, ти найкращий наш воїн. Щирі співчуття рідним…»

— Володя, ми знали тебе як щирого і веселого хлопця з ямочками на лиці, — згадує Галка Антонюк. — Ти дуже щира, добра дитина. Вічна тобі пам'ять, а батькам великого терпіння…

У соцмережах — кілька сотень повідомлень та слів співчуття від земляків. Всі просять Царства небесного за того, хто пожертвував власним життям, аби ми із вами могли жити в мирній країні. І скільки ж молитов та слів подяки батькам, які виховали такого сина.

 

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, щана і слава тобі, Герою…  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Мария Кондур

    😥
  • Світлана Гавдьо

    Вічна пам'ять
  • Влада Вдовина

    Царство небесне і Вічна пам'ять ГЕРОЮ 🙏
  • Антонина Иваненко

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up