"Ти з головою дружиш чи нє?": на Довженка трапився конфлікт за участю поліцейського (відео)

"Ти з головою дружиш чи нє?": на Довженка трапився конфлікт за участю поліцейського (відео)
  • Поліцейських на вул. Довженка викликали через проїзд вантажного транспорту у дворах, де це заборонено.  
  • Один із мешканців будинку не дозволив проїхати вантажівці через двір. 
  • Коли правоохоронці приїхали, він доводив свою правоту та фіксував це на камеру. Після сварки "оператора" та поліцейського телефон опинився на землі.

Відео у соцмережі опублікували тернополяни. Хто автор - наразі невідомо. Чоловік, на сторінці якого вперше з'явилось відео, пан Олег, каже, що знімав його не він. Проте проблема, через яку викликали поліцейських, знайомі усім мешканцям цього району. 

- Я просто поширив це відео. Хто знімав його - не знаю, - каже пан Олег. - Але суть проблеми в тому, що через обмеження на Гаївському мості вантажівки не можуть проїхати, тому вони виїжджають біля житлових будинків на вул. Гайовій та Довженка. Там у людей вже стіни потріскали в будинках. Бо проїзд таких автомобілів заборонений.

Відео дня
v class="video-block">

Автор відео наполегливо переконує, що він "присікає правопорушення", тому не дозволить заїхати водію вантажівки у двір. 

Поліцейський доводить, що знаків там встановлено не було.

Далі нерви у правоохоронця здають, видно на відео.

- Ти з головою дружиш, чи нє?, - питає поліцейський. - Яке ти правопорушення присікаєш? Ти хто такий? Ти що зараз на колію вибіжиш, будеш поїзд зупиняти, чи що? Що ти показуєш? Ти що накурений?

Далі ж правоохоронець вибиває телефон із рук "оператора", і зйомка припиняється.

У прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області повідомили, що за цим фактом буде службове розслідування. 

- Надано правову оцінку діям працівника управління патрульної поліції в Тернопільській області. Буде проводитися службове розслідування, - коментують у поліції.

Ми будемо стежити за ситуацією навколо конфлікту. Яким буде результат розслідування, читайте згодом у наших публікаціях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (60)
  • Володимир Філіп

    У нас на л
  • 05

    Прррсикаю прррушення вилізло з кущів проблєми создає
  • Роман

    Подивіться хто керує патрульною поліцією Тернополя https://youtu.be/gvLaWtapGr8
    Вони навіть камеру нормально з рук вибити не можуть!!!

  • David Starr

    Подивився відео, якесь бухе нещастя, що ледве язиком рухає, "присікає правопорушення", хай дякує, що до відділку не забрали. Поліцейському можна було б вести себе ввічливіше, але і якоїсь проблеми у його поведінці не бачу, дякуйте, що вони ще взагалі є, бо як позвільняються, то певно буде краще )

    Як то така велика проблема, то хай жителі скинуться по пару гривень на кавалок труби, зварку з цементом та поставлять обмежувач.

    Роман reply David Starr

    Поліцейському було потрібно ту камеру запхати йому в зад і дати дубінкою по хребту, буде знати на майбутнє як "присікати правопорушення". Я правильно Вас зрозумів?

keyboard_arrow_up