"Тисячі літрів м'яса для хлопців на передову": у Шумську волонтери готують тушківку для захисників України

"Тисячі літрів м'яса для хлопців на передову": у Шумську волонтери готують тушківку для захисників України

Волонтери із Шумщини вже чотири роки поспіль підтримують воїнів на Сході. Для них чоловіки із ГО "Схід та Захід єдині” готують та самі передають тушківку. Від початку війни для солдатів зготували близько 90 тисяч банок “смаколиків”.

- Наша організація "Схід та Захід єдині"  ще 2015 року готує тушківку для наших воїнів, - розповідає волонтер Володимир Петрук. - До сьогодні ми відправили вже близько 90 тисяч банок. Останні роки ми возимо м'ясо на добровольчі батальйони у Авдіївку, Кримське. 

М'ясо, яке готували 3 лютого, відвезуть воїнам-добровольцям із "Правого Сектору", які воюють біля Авдіївки. За словами волонтерів, незабаром воїнам передадуть близько трьох тон допомоги. 

Відео дня

Сировину для консервації волонтерам дає місцевий підприємець Ігор Костюк. Чоловіки розповідають, що  саме завдяки небайдужим людям їм вдалось виготовити тисячі літрів консерв, які так смакують у бліндажах на передовій.

Окрім тушківок, волонтери самі відвозять на Схід продукти харчування та маскувальні сітки, які допомагають плести діти із шкіл району. 

Долучитись до допомоги можете і ви: переходьте на сторінку організації "Схід та Захід єдині" у соцмережі Facebook.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Cambodia fishing Girls - My Lifestyle

    все це в подальшому розкрадуть і пропадуть
  • Sveta Antonyk

    Навчіться своє ім'я правильно писати "ВолодимЕр"

    Денис Петлеванов reply Sveta Antonyk

    Как хочет так и пишет - это всего лишь ник в нете.

    Герасимчук Ростислав reply Денис Петлеванов

    За паребрік !!!
  • Volodymer

    От придурки!!! А держава нащо? Військових держава повинна забезпечувати, а не ви!!! Ви платите воєнний збір з своїх зарплат, і куди він йде?
    А військовим порада - не забезпечує держава - розворот і на київ!

    Coffee House Sergio reply Volodymer

    Той сі збір певно ,йде нетуди де тре ! Скоро вибори і то всьшо спрямовано на держ бюджет . А воїнам тре їсти давати шоб ми тихо спали .нє?

    Герасимчук Ростислав reply Volodymer

    Кремлебот, за паребрік !!!

    Volodymer reply Герасимчук Ростислав

    Панда - в африку! Або в ліс - в криївку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up