Титул "Міс RIA 2016" отримала Аліна Олійник. Як це було (ОНОВЛЕНО)

Титул "Міс RIA 2016" отримала Аліна Олійник. Як це було (ОНОВЛЕНО)

Переможницю конкурсу краси "Міс RIA 2016" обирали 10 березня у нічному клубі Opera. Серед 12-ти претенденток корону та титул отримала учасниця під номером 11 - Аліна Олійник.  

 

Розпочали конкурс танцювальним номером від колективу Golden. Під овації глядачів ведучі Юрій Mikoff та Сергій Фаля запросили 12 претенденток на корону "Міс RIА 2016".

Перший вихід красунь був в українських костюмах від "Барвистої вишиванки". 

-    Сподобались українські костюми і те, як дівчата їх представили, - ділиться враженнями глядачка Юлія. – Помітно, що дівчата хвилюються, але це зрозуміло, адже кожна з них хоче перемогти.

Відео дня

Previous Next

Наступний вихід конкурсанток - у стильному одязі від молодіжного магазину Zaraz.  

Previous Next

Поки красуні переодягались для наступного дефіле ведучі розважали публіку. Глядачі відповідали на їх запитання. Наприклад, який рік поспіль проходить конкурс краси "Міс RIA". Сертифікат від косметичної фірми Lambre отримав чоловік однієї з учасниць, який правильно відповів на усі питання. Також сертифікат отримала найгучніша вболівальниця.

Previous Next

Після цього учасниці дефілювали в шкіряних куртках від Ferrizo. Кожну учасницю під час індивідуального виходу аплодисментами підтримували глядачі.

Previous Next

А поки дівчата переодягались під аплодисменти залу танцювали красуні з "Тамані денс студіо".

Четверте дефіле учасниць "Міс RIA" - у вечірніх сукнях. Саме після цього виходу у журі була важлива місія – обрати переможницю

Previous Next

А поки журі робило свій вибір, публіка насолоджувалась неперевершеною музикою від скрипаля Антона Вараниці. 

Нагородження почали зі стрічок, квітів та сертифікатів. Також кожен зі спонсорів вручив свій подарунок дівчині, яка найбільше сподобалась. Катерина Копкіна отримала подарунок від Ferrizo, Лілія Стасюк сертифікат на безкоштовне навчання в модельній школі Empire of models. А відразу після цього Юрій Mokoff оголосив, що Лілія хоче передарувати сертифікат.

- Я хочу його подарувати Каті Копкіній, оскільки я у модельній школі уже навчалась, - каже Лілія. - А для Каті - це дитяча мрія. 

Таким вчинком красуні були вражені всі, а особлива Катерина Копкіна.

Учасниця Юлія Янчинська отримала сертифікат зі знижкою на фотосесію від Лесі Лупійчук. Три сертифікату на білизну отримали Анна Поліщук, Леся Янусь та Ніна Мурмило. Подарунок від магазину молодіжного одягу Zaraz отримала Аріана Павленко. Аліна Надич отримала сертифікат від салону краси "Іріс". Вечірню сукню від салону "Камелія" отримала Сюзанна Музика, Мар'яні Джердж подарували сорочку від "Барвиствої вишиванки". Сертифікат на навчання у модельній школі від львівського модельного агенства Katrin Models Management отримала Аліна Олійник. А Ірина Гонташ отримала подарунок від Lambre.

Previous Next

І ось, тривожна мить. Другою Віце Міс RI0A 2016 стала Сюзанна Музика, першою – Катерина Копкіна. А головний приз – подорож на двох у Венецію і корону отримала Аліна Олійник.

Корону Аліні передала переможниця "Міс RIA 2015" Юлія Мосейко. Конкурс краси, як каже дівчина, змінив і її, і її життя

-    Я ні разу ще не пошкодувала, що прийняла участь у "Міс RIA", - розповідає Юлія. – Те, чого я навчилась під час підготовки до конкурсу, мені пригодилось і в житті.  Я виправила свою поставу, манеру ходьби. Про мене почали багато писати. Мені це було приємно.  Також фотографи запрошували на фото сесії. Для мене це був дуже хороший досвід.

 

 

 

Перемога у конкурсі допомогла дівчині у розвитку в моделінгу, яким вона займається уже не перший рік. 

А сама переможниця «Міс RIA  2016»  не стримувала емоцій. Коли оголосили її ім’я, дівчина просто не повірила.

- Мені дуже приємно, але я спочатку не повірила, - каже Аліна. – Мені дівчата кажуть, йди, це тебе оголосили .Я щаслива!

Підтримували переможницю друзі та близькі, які відразу привітали красуню оплесками та квітами. 

Previous Next

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Сліпець Христина

    Катя під номером 1 найкраща!!!
  • Чемерис Свєта

    100% переможниця заплатила,щоб виграти.Я була присутня на цьому конкурсі,і бачила хто і як себе подав.Щось 11 номер за надто впевнено себе поводила на конкурсі,інші конкурсантки видно було по них що хвилюються а Аліна дуже впевнена була,так ніби вона знала вже наперед,що її виберуть.В кожній дівчині присутня була і харизма і вміли себе подати,в кожній була своя ізюминка.1 номер на мою думку краще себе подала і показала ніж 11 номер.100% там було все домовлено.
  • Віктор Мацикур

    На мою думку сама красива це 1 номер

    Вона заслуговує цієї перемоги

    А переможниця скоріш за все непогано заплатила, бо вона явно не сама гарна

    Олійник Аліна reply Віктор Мацикур

    Канєшно заплатила, всі "красуні" судити тільки й можете )

    Є ще таке як харизма і вміння себе подати !
  • Шарапова Валерія

    Вболівала за номер 1

    Сама найкраща зі всіх!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up