Партнер рубрики Події

Титул "СтудМіс Тернопільщини-2011" виборола 19-річна спортсменка

Титул "СтудМіс Тернопільщини-2011" виборола 19-річна спортсменка
За титул найкрасивішої, найталановитішої та найспритнішої студентки області змагались де'ятеро учасниць. Вони читали свої вірші, малювали, танцювали, співали, навіть влаштували показ власноручно в'язаних речей. Та перемогу судді віддали 19-річній кандидатці в майстри спорту зі сноубордингу, студентці ТНТУ Ірині Паренній.

 

Дівчина каже, що своєю перемогою завдячує перш за все друзям і Богові. Один із її улюблених девізів: "Той хто любить інших - заслуговує любові до себе".

- Я до останнього моменту не вірила в свою перемогу, - крізь сльози зізнається переможниця. - Дуже задоволена, що взяла участь в цьому конкурсі. Враження такі, що словами не передати. Взагалі я дуже старалась і переборювала всі труднощі. 

Відео дня
>Конкурс в такому форматі в Тернополі провели вперше. Він відбувся 24 травня, у вівторок в обласній філармонії. 

 


 

"Першою віце-міс Тернопільщини-2011" стала 19-річна студентка Тернопільського педуніверситету Леся Максимишин, а другою віце-міс - 21-річна студентка Кременецького педуніверситету Ніна Плитчук.

Дівчатам довелось в п'яти різних конкурсах доводити, що вони найкращі. А часу на підготовку вони мали менше місяця. Тому дехто з них в останні тижні придумував свої виступи на конкурсі талантів. А от на конкурсі ерудиції та спритності дівчатам для відповіді на найнесподіваніше запитання дали всього декілька хвилин. Але всі вони гідно представили себе перед глядачами і жодна з них не залишилась без номінаційної стрічки. Обрали також і міс артистичність, міс грацію, міс ділову леді, міс чарівність, міс усмішку та інших.

- Це перший конкурс такого формату, який характеризує дівчину не тільки зі сторони зовнішності, а й розкриває її внутрішній світ, - каже обласний координатор конкурсу „СтудМіс Тернопільщина-2011” Сергій Губарев, - Дівчата дуже старалися, подружилися і я, думаю, що для кожної з них участь в цьому конкурсі - своя маленька перемога.
 

Світлана МАЛА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    (master_m) Можливо.. організація була не дуже... але місця справедливі!!!))) Переможниця - ошеньмане гарна... що з макіяжем...що без)))
  • Anonymous

    Ви мені краще скажіть хто гідно відпові на запитання???)) Була там, але просто як глядач, нізакого не вболівала! Тому як незацікавлена особа пишу: у комплексі ідеальної , на мою думку, не було нікого! Але №9 був справді найоптимальніший варіант! і симпатична і фігуру не соромно показати! головне, щоб на Всеукраїнському достойно нас представила! Такщо, Іра, не слухай цих всіх зависників, а вперед до перемоги в Криму!!!!! ))

    Anonymous reply Anonymous

    дякую за підтримку))) постараюсь гідно представити тернопільшину на конкурсі.
  • Anonymous

    це ж конкурс краси, кмітливості і таланту,.......а вона така тупа)))))....ви б чули, як вона затупила на питаннях, і не така вона вже й красива, лише тонна косметики.....
  • Anonymous

    а мені переможниця сподобалась-ну дуже в неї зовнішність справжньої україночки !так тримати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 Графік відключення світла в Тернополі та області 21 травня 09:01 Хто з жінок зобов'язаний бути на обліку з 18 травня: пояснення адвоката 08:02 У Підгаєцькій громаді оголосили День Жалоби: на війні загинув 34-річний воїн Іван Лучка 22:01 Вдома двоє дітей і все на своїх місцях: тернополянка вчить жінок, як організувати простір Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 21:02 Пацієнти-воїни однієї з тернопільських лікарень слухають живий виступ Kozak System (ФОТО ДНЯ) photo_camera 20:02 Житель Тернопільщини наклав на себе руки: рідні звинувачують у всьому ТЦК 19:01 Як військовозобов'язаним оновити дані через ЦНАП в Тернополі 18:12 На Борщівщині попрощались із захисником Василем Саманчуком 17:30 Відмовились від випускного і купують дрон для захисників: підтримайте збір школярів з Чорткова 16:50 Підприємство на Кременеччині заплатило мільйон державі за те, що роками забруднювало річку 16:30 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:04 Відмовився проходити алкотест і пропонував поліцейським кілька сотень доларів: як покарають водія 15:14 Загинув воїн зі Скали-Подільської Василь Палько 14:35 У центрі Тернополя висаджують квіти: дивіться, який вигляд мають клумби! play_circle_filled photo_camera 14:02 На Тернопільщині відмовились називати кількість людей в розшуку через мобілізацію 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де обмежать рух транспорту 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході на вулиці Братів Бойчуків 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up