Партнер рубрики Події

Топ-10 подій до Дня Святого Валентина

Топ-10 подій до Дня Святого Валентина

Шлюб на добу, квест "з перчинкою", побачення наосліп, вечори романтичного кіно та еротичної поезії такі та багато інших заходів організовують у Тернополі для усіх закоханих та тих, хто ще шукає свою половинку.

Отримати свідоцтво про шлюб на добу можна біля пам’ятника Франку, що на вул. Сагайдачного 14 лютого з 15 до 17 год.

Лише на День усіх закоханих тернополяни зможуть узаконити свої стосунки на одну добу та спробувати себе у подружньому житті.  Пари зачитають клятву вірності та отримають документ, що підтверджує "законність" стосунків. Щоправда, дійсний він буде лише 14 лютого. Зголошуватись можуть тернопополяни від 17 років.

Вартість свідоцтва - 10 грн. Реєстрація за посиланням.

Відео дня


Побачення наосліп відбудуться в кафе Joint 13 лютого о 17:00.

Кожен учасник дійства одягне маску та матиме нагоду поговорити із своїм загадковим співрозмовником - лише слова стануть вашою зброєю. Партнери розмови будуть змінюватись,  поки всі не зможуть поділитися думками одне з одним. В кінці події за симпатією будуть складені пари, які зможуть провести  кінець вечора без масок.

Організатори обіцяють романтичну атмосферу, нагоду поспілкуватися з новими людьми та багато розіграшів.

Вартість - 50 грн. Зареєструватись можна за посиланням.

LoveQuest  відбудеться на Театральній площі 14-го лютого о 13:00.

Усіх подробиць організатори не розкривають, але кажуть, що квест буде "з перчинкою". Зокрема, деякі завдання мають бути пов’язані з секс-шопом, тому брати участь можуть тернопополяни лише від 17 років.

Зголошуватись можуть як пари, які хочуть перевірити свої почуття, так і тернополяни , які  шукають другу половинку. Вам підберуть команду, яка включатиме в себе 6 осіб: 3-х дівчат і 3-х хлопців. Команда переможець отримає винагороду.

Реєстрація команд проводитиметься на місці. Вартість - 20 грн з учасника.

Романтичний вечір кіно відбудеться у "Бункермузі", що на бул. Тараса Шевченка, 1,  13 лютого о 18:00.

Тут можна буде не тільки переглянути романтичні фільми, а й класно провести час з хорошою компанією, познайомитись з новими людьми та взяти участь у розіграші призів.

Вартість - 15 грн, кількість місць обмежена. Придбати квитки можна за тел.: 0964524323.

Усіх, хто шукає свою другу половинку запрошують на "Швидкі побачення" у Бункермузі   14 лютого о 18:00.

Правила прості - дівчата сидять за столиками із номерком, хлопці сідають до дівчат й розмовляють з кожною впродовж визначе6ного часу. Пари змінюються до тих пір, доки учасники не поспілкуються з усіма.

Зголошуватись можуть тернополяни віком від 18-ти років, які на даний момент не перебувають у стосунках.

Вартість - 50 грн (пригощають вином на вибір). Зареєструватись можна за посиланням.

Вечір еротичної поезії відбудеться у ресторації "Мамонт", що на площі Героїв Євромайдану, 3,  10 грудня о 19:00.
Ведучим  вечора буде молодий тернопільський поет, літературний діяч Юрій Вітяк.

Вхід вільний, можна забронювати столик.

Сотні сердець-ліхтариків випустять у небо в рамках флешмобу на Театральному майдані 14 лютого о 18:00

Окрім цього,  відбудеться святковий концерт та розіграші романтичних вечерь у кращих ресторанах міста з 15:00  
 

 

Гумор Шоу Вар’яти проведуть концерт у "Подолянах" 14 лютого о 20:00.

Також учасниками будуть виконавці, які за останній рік стали справжніми відкриттями у своїх напрямках. Це проекти Brunettes Shoot Blonds та Stage Rockers. Розважатимуть публіку король монологів Владзьо та Віталій Тильний.

Вартість квитків 180-260 грн. Придбати їх можна у касі "Березіль" та ЦУМі.

Музичну комедію за однойменною оперетою Й. Штрауса "Летюча миша" покажуть у Драмтеатрі ім. Шевченка 14 лютого о 19:00.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Жила.

Вартість квитків - 30-50 грн.

Тернополян запрошують в "Майстерню Стосунків" в книгарні "Є" 13 лютого о 17:00.в ечір в особливій Майстерні разом із гостями нашого міста -

"Майстерня Стосунків" - це інтерактивна зустріч з парою тренерів, психологів та ведучих Львівського Клубу "Стосунки PRO" Оленою Барковою та Русланом Москальчуком. Будемо обговорювати, досліджувати та на власному досвіді розбирати такі важливі для всіх питання:
  • Як зробити стосунки чуттєвими та близькими, не розчинивши в них своє "Я"?
  • Як утримувати особистий простір, та не втратити єдності "Ми"?
  • Як пустити в своє життя людину: що є стосунки і з чого вони починаються?
Цей вечір буде цікавим і корисним як для пар, які б хотіли зробити своє спілкування більш яскравим і насиченим, так і для тих, хто шукає свою половинку.
 
Кількість учасників обмнжена . Реєстрація за посиланням.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up