ТОП 3: хто увійшов трійку кращих класних керівників

ТОП 3: хто увійшов трійку кращих класних керівників
  • Перший етап голосування за кращого класного керівника завершився у четвер, 10 травня.
  • У другий етап пройшло три класних керівники, які набрали найбільше голосів.
  • Вони мають представити по одній ідеї позакласного заходу, який в майбутньому можна буде втілити

У конкурсі на звання кращого класного керівника від “20 хвилин” та "RIA плюс" взяло участь 21 педагог із тернопільських шкіл. Голосування проходило на сайті te.20minut.ua у розділі “Фотоконкурс”. Там усі бажаючі могли  ознайомитись з конкурсантами та проголосувати за свого фаворита. 

- Голосування тривало більше місця, протягом якого тернополяни активно підтримували класних керівників, - каже керівник відділу промо RIA Media Юлія Дутка. - Проект набрав більше 200 000 переглядів та 5442 вподобань. Нас, як організаторів тішить така небайдужість людей до навчального процесу. Зараз трійка лідерів готується до фіналу конкурсу, де зможуть представити креативну ідеї свого позакласного заходу, а переможця обере найбільш незалежна комісія – діти.

Лідером голосування стала класний керівник 6-Б класу, вчитель англійської мови ТСШ №3 з поглибленим вивчення іноземних мов Ірина Миколаївна Павловська-Суїнова. За неї проголосувало 1045 чоловік. На другому місці, згідно з результатами голосування, класний керівник 9-А класу, вчитель англійської мови та літератури ТСШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Ірина Ярославівна Савельєва(Борис). У неї - 635 голосів. 475 голосів і третє місце в голосуванні отримала класний керівник 8-А класу, вчитель історії та суспільствознавчих дисциплін ТЗОШ № 11 Інна Вільямівна Чернецька. 

Переможця нагородять на останньому дзвінку 25 травня. Переможець отримає путівку для 2-ох в тур Будапешт - Відень від туристичного партнера "Рід-тур", а для свого класу - плазмовий телевізор. Грамоти отримають всі учасники проекту. 

- Ми вдячні класним керівникам, які взяли участь у проекті, - каже регіональний видавець RIA Медіа Юрій Штопко. - Наступного року ми спробуємо зробити ще кращий конкурс та цікавіший з більшою кількістю класних керівників. А також, можливо, окремий конкурс для класних керівників молодших класів. За сприяння та підтримку проекту дякуємо управлінню освіти та науки тернопільської міської ради.

Як зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, влада і надалі підтримуватиме подібні проекти та конкурси, адже усвідомлює, що класний керівник -  особлива місія. 

- Це не просто педагог, це вчитель, який проводить максимум часу з дітьми, формує їхнє уявлення, формує з них команду,  - каже пан Бицюра. - Якщо провести аналогію зі спортом, класний керівник - граючий тренер. Хороший класний керівник починає свою роботу з довіри і здатен розбудити в дітях мотивацію, спонукати їх до хороших речей. 

Такий конкурс, як каже заступник міського голови, може виявити кращі методики навчання, а також підштовхнути класних керівників до вдосконалення, роботи над собою. І врешті-решт більшість учнівських колективів розвиватимуться якомога краще. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Найшли де проводити такі голосування  ,а особливо в шкільній освіті де все просто просякло підкупом ,корупцією , поборами ,махінаціями ,маніпуляціями . Вже ми всі переконалися в голосувані за проект "Памятник вчителю " де за один день із 300 голосів стало більше 1000 голосів ,а там явно було задіяні всі батьківські комітети по команді вчителів . Така ж історія і тут де я впевнений на всі 100% , що у кожній школі були задіяні батьківські комітети ,а там вже по накатаній схемі йшла обробка батьків . Тут по принципу кожен хвалить своє болото ,і зрозуміло ,що з інших шкіл не голосували за викладачі котрих не знають . Я б ще вважав це голосування чесним і прозорим ,якщо б були на законодавчому рівні похерені батьківські комітети ,а так всі ці голосування це чистої води брудна і марна затія . Тим педагогам і так уваги приділяють більше ніж вони заслуговують . Треба приділяти більшу увагу робітничим професіям , інженерним тобто тим професіям ,котрі в цій країні залишились ,випускають тут продукцію для армії , для українського народу ну і фактично виплачують зарплату тим сами педагогам .

    Svitlana Mykhayliv reply Анонім

    Але, вельмишановний добродію, якби не ці вчителі, то і професій не було. Я особисто знаю Ірину, і знаю її ще з маленької дівчинки. Професія вчителя у неї генетична, якщо можна так сказати. Це вчитель від Бога. З такими знаннями іноземних мов можна працювати де завгодно і повірте за більші кошти. Але людина вірна своїй справі. Так, можливо не всі знають, не всі голосують. Але знаю точно, що Ірина достойна цього місця.
    А на рахунок, що педагогам приділять багато уваги, хочеться сказати: хто в школі не працював, тому нічого і не докажеш. Вітаю усіх педагогів, хто зайняв перші місця, а також і усіх інших. Головне участь. Так тримати

    Анонім reply Svitlana Mykhayliv

    Хочете сказати ,що школа чи вчителі формують майбутню професію учнів , то хочу Вас засмутити ,що школа і вчителя чим хочеш засруть міски , любим шлаком ,але тільки не істинним зерном професії . Доказ тому це те ,що діти після закінчення школи не можуть визначитись із професією ким вони хочуть бути ось і поступають в педагогічні вузи тільки щоб поступити .Це добре ,що люди на другому курсі усвідомлюють ,що професія педагог не для них і переводяться в інші інститути ,але є такі ,котрі це розуміють після закінчення ,а потім опиняються на біржі праці ,або змушені перевчатися . Отож Ви шановна мені не розказуйте казки дідуся Панаса про те ,що без шкільних педагогів не було б професій .  Щодо кандидатур ,то мені чесно кажучи байдуже на тих кандидатів  я написав лише про систему, яка просякла поборами ,корупцією ,махінаціями , маніпуляціями. Те саме можу сказати і про голосування яке теж відбувалося за тим самим принципом ,що і за проект памятник вчителю.

    P.S Може в школі я і не працював , але за 9 років встиг побачити ,а ще більше відчути на власній шкурі всю цю прогнившу ,просякшу корупцією шкільну освіту де на перервах до кабінету вчителів носили  люди пакети з бухлішком ,сумки з продуктами з села ,а екслюзивом було так це після уроків в кабінет нести конверт з грошенятами . А коли до тебе в хату приходять вчителя і намікають ,щоб ти їм башлянув ,бо їм хочеться десь в ресторані посидіти то це як назвати .
  • Любомира Сидор

    А я знаю Іру! Її фото посередині,вітаю Тебе із цим званням!

    Iryna Borys reply Любомира Сидор

    Щиро дякую!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up